Joululahjoja riittää jakoon

0
Kiitän lämpimästi kaikkia mukana olleita! Kuvassa on vain murto-osa lahjoista, lahjatoiveet olivat lahjakortteja ja erilaisia leluja, kertoo Saara Kerola.

PAIMIO

Reilu viikko jouluaattoon ja varmasti monen mieltä huojentaa, että eri joulukeräykset näyttävät onnistuvan hyvin. Paimion seurakunnan lahja lapselle- keräyksen järjestelyistä diakoni Saara Kerola kertoo iloitsevansa suuresti siitä, että 150 toivetta lähti matkaan ja kaikille löytyi ottaja.

– Koronatilanteesta johtuen emme voineet järjestää paketointitalkoita, mutta onneksi talon puolesta löytyi ahkeria tonttuja, hän kertoo pakettikasan ääreltä.

– Olemme saaneet vastaanottaa myös lahjoituksia vähävaraisille perheille ja ikäihmisille, joita välitämme eteenpäin. Lahjoituksia on tullut villasukkien, lelujen ja lahjakorttien muodossa.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniatyön Lahja lapselle -keräys päättyi sekin tänä vuonna onnellisissa tunnelmissa, sillä lasten lahjatoiveet löysivät lahjoittajansa jo ennen keräyksen virallista päättymisaikaa. Tällä kertaa lahjoittajia oli tarjolla enemmän kuin lahjatoiveita, kertoo seurakuntayhtymän viestintä. Sitä kautta jaetaan lahjoja 1320 kappaletta.