Kaarina siirtää isot koululaiset ensi viikoksi etäopetukseen

0
Myös Piikkiön yhtenäiskoulu ja liikuntahalli menevät kiinni maanantaista lähtien. Vain pienimmät 1-3 vuosiluokkien koululaiset käyvät lähiopetuksessa joululomaa edeltävän viikon.

KAARINA

Kaarina sulkee kouluja ja niihin liittyviä toimintoja ensi maanantaista lähtien eli ajalle 14.12.-7.1 ja siirtää perusopetuksen vuosiluokkien 4.-9. oppilaat etäopetukseen syyslukukauden loppuun. Päätöksen sulusta teki sosiaali- ja terveyslautakunta eilen torstaina. Osa Kaarinan kouluista sekä liikuntapaikkoja suljetaan osittain tai kokonaan siis maanantaista alkaen. Muutos ei koske vuosiluokkien 1.-3. -oppilaita, eikä oppilaita, joiden pääasialliseksi opetusryhmäksi on osoitettu pienryhmä. He jatkavat koulua ensi viikolla lähiopetuksessa.

Päätökseen liittyvistä käytännöistä ja toimenpiteistä tiedotetaan Wilman kautta huoltajia ja oppilaita sekä yleisesti heti kun uutta tietoa on saatavilla. Tiedot päivittyvät kaupungin nettisivuilla ja asiasta tiedotetaan myös wilma-viestein. Lautakunta tarkisti tämän osalta päätöspykälän poikkeuksellisesti jo kokouksen aikana, että järjestelyt pääsevät vauhtiin.

Suljettavat koulukiinteistöt ovat Auranlaakson koulu, Hovirinnan koulu ja monitoimitalo, Kotimäen koulu, Kuusiston koulu, Niemenkulman koulu, Piikkiön yhtenäiskoulu ja liikuntahalli, Piispanlähteen koulu, Rungon koulu ja S:t Karins svenska skola sekä Valkeavuoren koulu.

Päätöksen vuoksi perusopetuksessa siirrytään poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin koko ensi viikon ajalle. Poikkeuksellisten opetusjärjestelyiden aikana opetusta järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen vuosiluokkien 4.-9. yleisopetuksen opetusryhmien osalta. Päätös ei koske vuosiluokkien 1.-3. -oppilaita, eikä oppilaita, joiden pääasialliseksi opetusryhmäksi on osoitettu pienryhmä.

Kaupungin sisäliikuntatiloista suljetaan siis kokonaan Monitoimitalo, Vapari, uimahalli ja Piikkiön liikuntahalli.