Kauselan ramppi Piikkiön suunnasta valtatielle 10 siirtyy kiertoreitille

0
Kauselan eritasoliittymän ramppi Piikkiön suunnasta valtatielle 10 siirretään väliaikaiselle kiertotielle.

Väylävirasto kertoo, että tänään torstaiaamuna on edessä taas ramppimuutoksia. Turun kehätie -hankkeen toinen rakennusvaihe Kauselan eritasoliittymän kohdalla edistyy ja torstaiaamusta 3.12. kehätien ramppi Piikkiön suunnasta valtatielle 10 kulkeville sekä valtatieltä 10 Naantalin suuntaan kulkeville siirtyy kiertotielle. Kiertotiejärjestely on voimassa arviolta syyskuuhun 2021 asti.

Väliaikaisen kiertotien nopeusrajoitus on 50 km/h ja kiertotien liikenne voi jonoutua aamu- ja iltaruuhkan aikana.

Liikenteen siirrot liittyvät käynnissä olevaan Kauselan eritasoliittymän parantamiseen. Samalla korjataan ja parannetaan Aurajoen ylittävät sillat. Tällä hetkellä kehätie ylittää Aurajoen sillat etelänpuoleista siltaa pitkin ja tämä työ kestää arviolta syksyyn 2021 asti.

Rampin korjauksen takia myös rampin myötäinen jalankulun ja pyöräilyn väylä siirtyy opastetusti kiertotielle.