Sauvon kunnanvaltuuston kokous peruttiin maanantailta

0
Mari Kesälä ja Jouko Högmander Sauvon valtuustossa, arkistokuva

SAUVO

Sauvon kunnanvaltuuston maanantaina 8.12. pidettäväksi aiottu kokous on peruttu. Peruutuksesta ilmoitettiin perjantaina aamupäivällä. Kiristyneen koronatilanteen vuoksi kokous peruttiin ja kutsutaan koolle uudella kokouskutsulla.

Seuralassa pidettäväksi aiotussa kokouksessa oli alunperin mietitty, että turvavälit voidaan järjestää ja paikallaolijat käyttävät suositusten mukaisesti maskeja, mutta tarkentuneiden koronaohjeistusten perusteella kokous päätettiin siirtää.

Valtuuston piti käsitellä kunnan ensi vuoden talousarviota. Hallintojohtaja Leena Pieniniemi sanoo, että kokous pidetään vielä tämän vuoden puolella, mutta nyt kokousjärjestelyihin saadaan lisää aikaa.