Sauvon tartuntaluku on nyt kuusi

0

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi tiistaina 283 uudesta koronatautitapauksesta. Niistä yksi kirjautui Sauvoon, eli nyt Sauvon tartuntaluku on kuusi. Paimioon ei tiistailta merkitty yhtään uutta tartuntaa.

Yhteensä maassa on nyt raportoitu 35 420 tautitapausta.

Varsinais-Suomessa on nyt kirjattu 3 123 tapausta ja todettujen tartuntojen määrä kasvoi sunnuntaista 60 tapauksella.

Varsinais-Suomessa eniten tartuntatapauksia kirjattiin Turkuun, jossa todettiin 33 uutta tartuntaa. Paraisilla uusia tartuntoja oli kahdeksan. Lisäksi tartuntoja todettiin kolme Kaarinassa ja Liedossa. Kaksi tartuntaa oli Mynämäessä, Salossa, Ruskolla ja Raisiossa. Yksi tartunta löydettiin Sauvon lisäksi Kemiönsaarella, Somerolla ja Uudessakaupungissa.

THL raportoi tiistaina Suomessa neljästä uudesta koronakuolemasta. Näistä kaksi oli tapahtunut Tyksin erityisvastuualueella.

Maanantaina Varsinais-Suomessakin todettiin ensimmäinen tapaus muuntautunutta koronavirusta. Tartunta todettiin tartuntatautiviranomaisen mukaan yhdellä henkilöllä.