Viikonloppuna viisi tartuntaa Paimioon, maanantaina nolla

0

Paimiossa todettiin lauantaina kolme ja sunnuntaina kaksi uutta koronatartuntaa. Maanantaina uusia tartuntoja ei enää kirjattu, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronatiedoista.

Maanantai näyttää kokonaisuudessaan olevan jälleen tilastollisesti hiljaisempi koronapäivä. Varsinais-Suomessa uusia tartunnan saaneita on THL:n mukaan vain yhdeksän, kun sunnuntaina ja lauantaina uusia oli 47 kumpanakin päivänä.

Paimion Lidlissä ja Tokmannilla on sunnuntaina 29.11. myöhäisiltapäivällä asioinut henkilö, jolla on todettu koronavirustartunta, kertoo kaupunki. Kyseisissä tiloissa samanaikaisesti asioineet ovat saattaneet altistua tartunnalle.

Mikäli epäilet altistumista, kehotamme sinua tarkkailemaan vointiasi ja hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli sinulle ilmaantuu koronavirustaudin oireita 10 vuorokauden kuluessa edellä mainitusta ajankohdasta.

Koko maassa uusia tartuntoja tuli maanantaina 250. Suomessa on nyt kaikkiaan 27 881 koronaviruksen saanutta.