NASEVAT

0

Toivottavasti ei käytetä verorahoja muutaman päivän takia (latujen ja kenttien jäädyttämiseen), olisi varmaan halvempaa vuokrata kuntalaisille muutama vuoro Paipista ja jäähallista.

Säästökuuri

Korona-rajoitusten loputtua haluaisin nähdä Paimion jäähallissa taitoluisteluesityksen! Paimiossa on harrastajia, ja Kaarinassa. Odotan koska näen mainoksen lehdessä, ja pääsen katsomaan hienoja esityksiä.

kaunista katsottavaa

Sauvon Järvenkyläntiellä on ihmeellisiä vappuliinoja sidottu tienvieripuihin pitkältä matkalta? Jos on tarkoitus estää riistaeläimiä tulemasta pih-alueelle, niin laittaa lippusiimoja sitten pihalleen.

pilaa maiseman

18.12.20 päätti pakinoitsija Räkätti sisänsä räväkän juttunsa heittämällä viimeisessä kappaleessa, hänen omaa ilmaisuaan käyttääkseni, ”lannoitteet” paimiolaisten nuorten niskoille. Hänen loppuhuipennuksensa asenne ja sanavalinnat ovat solvaavia ja ylenkatseisia. Yliampuvuus on toki tehokeino, mutta tässä se kohdistuu – ja niin tyypillisesti – nuorisoon; herjaa heitetään ikäryhmän päälle. Seurassani juttuun tutustunut oman perheeni nuori ei löytänyt tarinasta itseään, vaikka Jokipuiston hyvin tunteekin. Niillä hiekkateillä näkyy kyllä jälkiä, mutta että nurmikot olisi uusittava, hän ihmetteli. Kävin paikan päällä Jokipuistossa katselemassa Räkätin mainitsemaa kaikkien nurmikoiden kunnostustarvetta. Olen hänen kanssaan eri mieltä. Mielestäni tuo Räkätin kirjoitus edustaa nuorisoa ja Jokipuistoa koskevassa kappaleessa sosiaalisesta mediasta tuttua älämölöä, jollaista ei lainkaan pitäisi julkaista.Mönkkärin jälkiä voi kyllä löytää, mutta totaalista tuhoa on turhaa maalailla, ja tehdä koko ikäluokasta syntipukkia.

Pentti Vähätalo