NASEVAT

0

Myös Vistan Martat haluaa kiittää saamastaan tuesta Paimion kaupunkia.

Terveisin pienten tumppujen neulojat

Miten on mahdollista ettei kaupunki saa edes yhtä uutta jääkiekkokaukaloa hommattua urheilukentän jäille? Mopoille suunnitellaan talleja, mutta kaukaloon ei ole varaa… Vertailuksi niin Sauvossa kaukaloita on kolme.

Ihmettelevä

Se kenen vastuulla on hiihtoputki Paipin seinänvierustalla oleva suuri määrä jätettä; metalli- ja puujätettä, vanhoja maalipurkkeja ja paljon muuta, teeppä ympäristöteko ja kuljeta tavara jäteasemalle, matka sinne ei ainakaan ole liian pitkä!

Heiska
Frisbeerata melkein rakennettu, vaikka muistutuksia voi jättää 15.1. asti. Käytännössä lähes 10 ha lähiasukkaille arvokasta lähimetsää poistuu muusta virkistyskäytöstä. Sienet, marjat ja hiljaisuus vaihtuvat möykkään ja turmeltuun metsään.

Metsän puolesta

Ei Sauvon kentän jäädyttäminen kalliiksi tule. Veden maksaa Sauvon kunta ja tietääkseni homman hoitaa Sauvon Urheilijat talkotyönä. Luistelu on lapsille ja varttuneillekin talven ainoita harrastuksia, kun ei talvisinkaan lunta enää ole sen verran tullut että voisi hiihtää. Paipissa käyminen jota eräs kirjoittaja pitää mahdollisena ratkaisuna tulee vielä kalliimmaksi ja ei kaikilla ole mahdollisuutta käydä siellä, joten oman kentän pitäminen jäädytettynä on hieno asia.

rantola1

On hyvä, että Paimosta löytyy Defi, mutta miksi se on sinisessä laatikossa, kukaan (joka tuntee merkin) ei sitä löydä, koska merkintä ei ole virallinen.

Piilotettua ei voi löytää

Mahtavaa, että ulkojäät jäädytetty Paimiossa! Saadaan lapset, nuoret ja aikuiset ulkona liikkumaan näinä raskaina korona-aikoina. Ensi vuonna kaupunki järki päähän ja investointi tekojäähän. Peittoaa kaikenmaailman mopotallit mennen tullen!

Bobby Orr

Kommentti säästökuurille: kaupunki pitäisi nimenomaan lisätä verorahoja lasten ja nuorten hyvinvointiin. Liikunta eri muodossa, ulkona ja sisällä. Korona ja digimaailma aiheuttaa valtavan paljon huonovointia ja yksinäisyyttä.

luminen talvi Paimioon

Kyllä oli hieno nähdä sunnuntaina paljon luistelijoita Sauvossa. Iso kiitos kaikille tämän mahdolliseksi tehneille!

Mummi

LÖYDETTY

Meijeritielle on ilmestynyt jo aiemmin syksyllä naisten pyörä, ja naapurusto ihmettelee eikö sitä kukaan kaipaa. Tuntomerkkejä kertoen voi saada tarkemman yhteystiedon toimituksesta.