NASEVAT

0

Kun lumet sulavat,on hyvä aika laittaa myyntiin ne lukuisat asumattomat kiinteistöt ja tontit maaseudulla. Monet ovat perikuntien omistamia ja rapistuvat hoitamattomuuttaan. Maallemuutto lisääntyi koronan myötä. Paimio tarvitsee myös elävät sivukylät.

Hoidetut rakennukset maiseman etu

Kävin Paimion terveyskeskuksessa päivystävän lääkärin vastaanotolla. Hän tutki ja kirjoitti lääkkeiden nimet pieneen paperiin mainiten, että ne saa ilman reseptiä. Menin apteekkiin ja siellä sanottiin, että lääkkeet olisi saanut reseptillä paljon edullisemmin. Ihmettelen, miksi en saanut reseptiä. Jännitin sen verran, etten huomannut kysyä lääkäriltä.

pienellä eläkkeellä maksoin liikaa

Hienosti on hoidettu lumen auraukset Oinilassa. Iso kiitos auraajille!

Torpan eukko

Olipa hyvä kirjoitus mielipidesivulla tiistain 12.1. lehdessä! Miksei Sauvossa ole ammattitaitoista markkinointihenkilöä? Eletään nykyaikaa ja näillä asioilla on suuri merkitys kun halutaan kuntaan uusia asukkaita!

mikä merellinen Sauvo?

Kiitos Kaarinan kaupungille luistelujäästä Niemenkulman koulun kentällä. Mutta miksi valoja ei pidetä iltaisin päällä, kun lamput kuitenkin löytyy?

Valoton

Nimerkki Säästökuuri toivoi, ettei verorahoja käytettäisi hiihtolatujen sekä luistelukenttien kunnostukseen. Voisiko enää hölmömpää säästökohdetta löytää, kuin nämä? Verorahoille tulee taatusti laadukasta käyttöä, jos ladut ja kentät saadaan pidettyä kunnossa edes muutaman viikon ja ihmiset ulos ja lenkille/kentälle. Kunnon noustessa myös psyyke saa kuntoutusta. Kiitos näiden kunnostuksesta jo etukäteen.

Ulkoilmasta nauttiva

Oli kiva mennä hakemaan lehteä, kun naapuri kympistä oli tehnyt lumityöt.

Tapionkaaren aamu-uninen