NASEVAT

0

Iso kiitos Paimion kaupungille että tänäkin vuonna on rahaa löytynyt hiihtolatujen ajamiseen jopa lauantaisin!

Niin tyytyväinen

Kritiikki Sauvon tonttikaupan hitaudesta ja hiljaisuudesta kannattaa kohdistaa oikeaan osoitteeseen ja tahoon, joka päättää resursseista.

Tattarisuon tapaus

Onpa huikea juttu toi Hakan kiska urheilukentän jään vieressä. Toivottavasti jatkuu seuraavana viikonloppuna myös. Pikkuiset luistelijat saa pientä purtavaa ja juomaa, hiihtäjät myös. Näin ilmoituksen jossain palstalla niin oli pakko mennä ostamaan kuppi kahvia ja maistamaan Tannisen herkkuja, vaikka ei luistelemassa tai hiihtämässä juuri tällä hetkellä oltukaan.

Iso peukku järjestäjille!

Muistutus, että Lähitapiolan Paimion toimiston seinässä oleva sininen deffalaatikko on tosiaan kaikkien kuntalaisten 24/7 käytettävissä, ja sinisen, pakkasta ja kuumuutta sietävän säilytyslaatikon lisäksi deffan vieressä on virallinen defibrillaattori-kyltti, joka ohjeistaa avuntarvitsijat perille. Kunnallislehteen tehtiinkin tästä kolmisen vuotta sitten juttua. Kyseessä on yksi Suomen ensimmäisistä ulkona säilytettävistä defibrillaattoreista.

Anna-Maria Pasanen, Lähitapiola

Tässä 700 g broilerin filesuikaleita, jotka erehdyin ostamaan maustettuina kaupasta. Eipä siinä ollut kuin maustepuuroa rasia täynnä. Tulikin sitten kasvispasta broleripastan sijaan. Enpä enää erehdy.

Mummeli