NASEVAT

0

Kivikausi meni jo, S-market! Missään ei ole niin alkeellista verkkotilaussysteemiä kuin teillä. Koronan vastustuksessa ei paljon auta, jos pakotatte riskiryhmäläiset asioimaan kassalla verkkomaksamisen sijaan. Onnistuuhan fiksu asiointi muuallakin!

Omistaja-asiakas

Meidän tontilla viime talvena siipirikko harakka. Nyt siipirikko varis. 70- vuotias ukko nähty ilmakiväärin kans! Häpeä!

Auttava

Ruoka- ja siivouspalvelut toivotaan entistäkin edullisemmin ja laadun samalla olevan huippua. Millä matematiikalla? Arkealle ei tainnut olla kultakaivos? Paljonko maksavat nämä kilpailutukset ja valvonta yms. viiden vuoden aikana? Todelliset kustannukset?

Epäuskottava yhtälö

Kaunis kiitoksemme kaupungille Muurahaispolun aurauksesta.

Yksi monien joukosta, Kaisu Nurminen

Harrastetakuu koululaisille! Hyvä! Sauvo on tarttunut asiaan rivakasti ja osoittanut pienen kunnan notkeuden toimia. Uusia ideoita mahtuu muillekin aloille. Kuinkapa olisi vaikka kunnan oma latauspiste sähköautoille? Aurinkosähköllä tietenkin.

Martiina A.

Hei. Kyllä meillä Paimiossa on kaikki ok. Kaunis luonto. Hyvät ulkoilu / liikunta mahdollisuudet. Hyvät terveyspalvelut. Ei ole korona ottanut otettaan meistä. Pidetään huolta toinen toisistamme, itsestämme sekä Paimiosta.

Tyytyväinen mummo

Muistakaahan aikuiset miehet Rivonmäellä hiihtäessä käytöstavat! Jos haluatte ohi niin tehkää se muutoin kun huutamalla: pois ladulta! Kaikilla on samanlainen oikeus ja laskea se yksi ainut mäki, niin hitailla ja nopeilla kuin lapsilla ja aikuisillakin.

Aikuisten kuuluisi olla esimerkkejä

Voi kiitos, kiitos, kiitos! Paimiossa Rivonmäellä on hiihto-olosuhteet kuin Lapissa parhaimmillaan! Latua riittää varmasti kaikille. Sen kyllä huomaa, että hiihtoon on nyt innostuttu. Ilo katsoa kuinka pieniäkin opetetaan hiihtämään.

nautitaan yhdessä