NASEVAT

0

Eräs kuski ajaa Loppistentiellä vieläkin ”hankirallia” …”Hioo” ajolinjoja postilaatikot kolisten.

Hyvä ajella kun virkavaltaa ei mailla halmeilla

Sydämelliset kiitokseni vielä kerran sinulle nuori mies, joka 21.1. sankarillisesti autoit minua pakkasessa auton renkaani kanssa. Mahtavaa, että löytyy kaltaisiasi ihmisiä! Yksi hyvä teko taatusti lisää hyviä tekoja, joten upeaa kun hyvä kiertää:)

Punainen Citroën C1

Hei! Huutelejoiden ladulla on syytä muistaa, että nopeampi väistää. Näin on ollut vuosikymmeniä ja näin se kuuluu olla.

itse en enää hiihdä, mutta aikoinaan paljon

Paljon kiitoksia terveyskeskuksen Paimion hammaslääkärille. Minulla oli 2 hammasta lohjennut. Kun toinen oli paikattu, lääkäri kysyi onko puoli tuntia aikaa odotella. Odottelin ja toinenkin hammas paikattiin.

Kiitollinen Liisa

Paimion lukion hybridi-malli: 2-3.lk oppilaat koulussa. Jopa 40 nuorta ahtautuu yhteen luokkahuoneeseen. Mitään turvavälejä ei ole! 1lk etänä, mutta he ovat muutenkin eri kursseilla, joten tällä ei ole vaikutusta turvaväleihin, joiden oltava yli 2 metriä!

Onko tosiaan pakko?

LÖYTYNYT

Kaipaako joku kissaansa? Kesy ja ystävällinen, selvästi kotiaan kaipaava kissa on majaillut Ala-Vistalla Seuratien lähistöllä 18.1. 2021 lähtien. Kissan väritys on valko-creme-oranssi. Kasvojen alaosa, rinta ja etujalat ovat täysin valkoiset, häntä creme-oranssi raidallinen. Lisätietoja antavan henkilön yhteystieto löytyy toimituksesta.

Auttakaa kissa kotiinsa!

Syybyntien hiihtoparkkipaikan penkiltä löytynyt avainnippu 18.1. Jos tiedät tuntomerkit, niin ota yhteyttä toimitukseen.