NASEVAT

0

Kiitos Vistavision asiantuntevalle henkilöstölle hyvästä palvelusta astianpesukonekaupan yhteydessä. Turha lähteä merta edemmäs kalaa, kun sen voi saada kotikaupungista.

M.K.

Kuntavaaliehdokas, joka kannattaa Tku-Hki oikorataa osoittaa sellaista tietämättömyyttä, ettei minun ääntäni saa. Kyseinen hanke on täyttä tuhlausta paikallistenkin lasien läpi katsoen. Nykyinenkin rata on vajaakäytöllä. Etätyöt on nykyaikaa.

Siltarumpu umpeen

Vastaus 26.1.2021 naseviin: Paimion lukiossa on nykyisessä jaksossa 56 eri opetusryhmää, joissa ryhmäkoko on seitsemästä opiskelijasta 33 opiskelijaan. Ryhmän opiskelijamäärän keskiarvo on 19,2 opiskelijaa ja mediaani 18 opiskelijaa. Yli 30 opiskelijan ryhmiä on yhteensä neljä, ja näissä turvavälien noudattaminen on tietysti haasteellista. Maskisuositusta noudattavat lähes kaikki opiskelijat.

Vain epidemiatilanne huomioiden olisi varmasti parasta, että olisimme kaikki koko yhteiskunnassa eristäytyneitä koko ajan, mutta pitkittynyt etäopetus aiheuttaa myös muita murheita. Meillä on valitettavasti yhä kasvava joukko nuoria, jotka eivät voi kovin hyvin. Samoin oppimisen kannalta on etäopetuksessa haasteensa. Hyvä käsihygienia ja maskit ovat edelleen todella tärkeitä epidemian kurissa pitämiseksi. Etä- ja lähiopetuksen vuorottelulla pyritään vastaamaan noihin muihin jaksamisen ym. haasteisiin epidemiatilanne huomioiden.

Ystävällisesti, Olli-Pekka Lehtonen, rehtori

Auravalli tonttiliittymässä on OK mutta se ei ole, että traktori runnoo vallin yli edestakaisin. Ei irtoa kolalla eikä lumilapiolla.

Rautalapiolle käyttöä

Poikintiellä asunnosta ollut jo 6 viikkoa ulkovalo palanut! Asiasta soitettu kaupungille muttei mitään ole asian eteen tehty. Ilmat olleet pimeät sekä huonot liikkumiskelit, joten valoa tarvitsisi olla jotta vanhukset näkevät kulkea viiden jälkeen.

huolestunut asiasta