NASEVAT

0

Koppimönkijällä S-kaupan parkkipaikalla kruisaileva nuori, luantai-iltanakaan ei jäänyt kukaan mönkkärisi alle vaikka kuinka yritit ja kaikkesi teit, olet surkimus… Nuo bemarit ja mersut voiton vei. Toivottavasti S-market…

Näköyhteys

Torstaisin kirkko avoinna kaikille. Jo menneellä viikolla saimme joukolla hiljentyä siunaavaan ehtoollishetkeen Sauvon kirkossa. Kiitos pappi Räty, palvelet meitä sydämelläsi.

seurakuntalainen

Lauantain 30.1. Helsingin Sanomissa THL:n Salminen vastasi kysymykseen uimahallien ja kylpylöiden turvallisuudesta korona-aikana. THL:n mukaan riski on pieni. Paimiossa covid-19 ilmaantuvuusluvut pysytelleet nollatasolla jo pidemmän aikaa. Solina pysyy silti tiukasti kiinni aikuisväestöltä. Törkeää veronmaksajien rahojen väärinkäyttöä! Kunnallisveronpalautuksista kuntalaisille alettava keskustella välittömästi palveluiden sulkeuduttua!

kiukuttaa

Auraajille on syytä antaa kiitosta. Tekevät työtään pääosin hyvin ja joskus heidänkin on levättävä. Kun kelit haastavat, ei tarvitse ihmisten haastaa, eihän?

kiitos

Paimiolaisille opettajille iso kiitos siitä, miten teette hyvää työtä vaikeissa korona-ajan olosuhteissa. Muistakaa jatkossakin kiinnittää huomiota niihin luokan hiljaisimpiin. Jos ääntä on paljon, joku voi jäädä huomiotta.

vanhemmat