NASEVAT

0

Talvikelien tultua metsähakkuut suoritettaneen nyt. Kevät ja kesä on metsälajien pesintä- ja kasvuaikaa. Metsän monimuotoisuudesta, ekologisesti kestävästä korjuusta, hyödymme me kaikki lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Luonto kiittää.

Metsurin silmin nähtynä

Ei verorahoilla uutta koirapuistoa Kaarinaan! Kuntalaisia pitää kohdella tasapuolisesti. Kaikilla ei ole koiraa ja hyvä niin. Rahat parempaan käyttöön vaikka kuntoportaisiin, jolla saadaan kuntalaisten kunto paremmaksi. Tällä säästetään sairaskuluissa.

Eetu

Kyllä on hyvää palvelua kiinteistöhuolto 3 J:llä. Lunta kun on satanut sentti, on jo koneet pihaa puhdistamassa.

asiaa seurannut

Tuli puhelu vieraasta numerosta. Englantia murtaen puhuva henkilö ilmoitti, että tietokoneeni on hakkeroitu ja minun pitää välittömästi laittaa kone päälle. Sanoin bye, ja laitoin puhelimen kiinni. Näihin huijareihin ei kannata reagoida lainkaan, ja puhelu kannattaa lopettaa heti.

Varoituksen sana

Miten voi olla mahdollista, ettei Paimion urheilukentällä ole jääkiekkokaukaloa?

TK

Paimion tori, missä? Olen ollut jonkinaikaa paimiolainen, mutta en ole huomannut missä sellainen on. Käsitykseni torista on, että se on keskeisellä ja näkyvällä paikalla, ja sinne voi muitta mutkitta poiketa. Kesäisin siellä istuu ”toriparlamentti” kahvilla…No niin…

Tori elämään

Olisipa kiva tietää miksi ei tämän kokoisessa kaupungissa ole ulkoliikuntapaikkana jääkiekkokaukaloa harrasteliikunnan käyttöön? Jos kaukalo jossain kentällä on, niin mikä on osoite? Huomattavasti pienemmistä kylistä kaukaloita tuntuu löytyvän. Vai ovatkohan koronarajoitukset esteenä tälle liikuntamuodolle? Sen toki ymmärtäisin, mutta muuten en ymmärrä moista puutetta.

Kaikki ei tykkää hiihtää

Metsäpäiväkoti on hyvä päätös. Vielä tärkeämpää on taata kaikille lapsille metsäkokemukset varhaiskasvatuksessa. Kaavoitus ja päiväkotien sijainti ovat tässä ratkaisevassa osassa. Päätöksiin tarvitaan siis laajaa näkemystä ja johdonmukaisuutta.

Metsä antaa, kun sinne pääsee

Rocky 7v. ja Nöpö 12v. ovat parhaat ystävät.