0

NASEVAT

Paimiossa aikuisten harrastustoiminta on tauolla. Silti viestitään joukkueen harjoituksista. Nelonen ei taida olla pääsarjatasoa?

Ihmettelijä

Miettikääpä tätä! Se ei ole ympäristö,- eikä ilmastoteko pitää koiraa tai kissaa! Ne ovat lihansyöjiä, joilla on suuri hiilijalanjälki. Suomessa on noin 1,5 milj. koiraa ja kissaa. Ehdotan, että kunnissa otettaisiin käyttöön lemmikkivero 500 €/kuono

Eetu

Iso kiitos ! Karhu liikkunut Järvenkyläntiellä, mukavaa taas ajella.

Tietä tarvitseva seniori

Kiitos kukkasista kotihoidolle ja lahjoittaneelle puutarhalle. Ilahduttivat ja toivat hyvää mieltä maamolle.

Tytär, joka heti sai puhelun

Kiitos kukkakaupalle ihastuttavasta tempauksesta ilahduttaa hoivakodin asukkaita. Paimiolaisten lahjoittamat kukat tuottivat iloa ja antoi keskustelun aihetta ikäihmisille Esperin Hoivakoti Viljaskassa

Viljaskan henkilökunta

Ilo nähdä nuorempia ja vanhempia hiihtelijöitä ja luistelijoita Sauvossa. Lämmin kiitos teille kaikille vapaaehtoisille latujen ja jääkenttien hoitajille! Pääsemme nauttimaan talvesta.

Mummi

Miksi yläkouluja nyt heti laiteta etäopiskeluun? Onko oikeasti lapsilta kysytty, mitä he itse haluavat? Mennä isoon kouluun pelkäämään leviämistä vai pysyä nyt kaksi viikkoa etänä kotona, ja sen jälkeen hiihtoloma päälle. Poissaolomerkinnät saat jos et mene.

lisää itkuisia aamuja vastassa?

Kiitos sinulle, joka olit poiminut pudonneen hanskani talteen Spurilassa.