NASEVAT

0

Koirilla on suotuisia terveysvaikutuksia. Lisää aktiivisuutta, laskee verenpainetta, suojaa allergioilta jne. Olisiko Eetu reilua, että 1,5kg koirasta maksettaisiin sama vero kuin esim. 50kg koirasta?

tunnetaidot

Ystävänpäivän kukkatervehdykset yksinäisille ikäihmisille kampanja oli tuottanut 105 Tulilatvaa ja 65 Ruusua. Kukat on toimitettu yhteistyössä kotihoidon yksiköiden avulla ikäihmisille. Iso ja lämmin kiitos kaikille lahjoittajille.

Virikeohjaaja Tiina Kalasniemi

Sinulle urheilukentän kioskilla sunnuntaina musiikin kovuudesta räyhänneelle aikuiselle viisikymppiselle mieshenkilölle. Mieti vähän ja häpeä. Kioskissa oli tuolloin illalla yksin töissä 17-vuotias tyttö, joka sattuu olemaan tyttäreni.

Pasuna

Maskit nyt 4.-5. – luokkalaisillekin, hyvä! Mutta… Jokelan koulussa ei saa käyttää omaa, hyvin istuvaa kangasmaskia kuin koristeena paperimaskin päällä. Paperimaskit aivan liian isoja lapsille ja ehtivät välitunnin aikana kostua, kun määrä rajattu neljään per päivä. Hyvin istuva, puhdas ja oikeankokoinen kangasmaski varmasti tehokkaampi suoja.

pohtija

Kiitos laduntekijöille! Nyt heino latu myös Paimiojoessa. Kyllä kelpaa seniorin hiihdellä.

Rauno Aaltonen

Virkistävää keskustelua ilman koirankakkaa! Omaatuntoani on kuitenkin vaivannut ihmisen ottaminen lemmikiksi. Mikä ei todellakaan ole ekoteko.

Totti

Paimion S-marketista on jo pidempään ollut turhaa löytää irtomyynnistä lihatuotteita? Miksi? Olisi ystävällistä tiedottaa asiasta, ettei tule turhia käyntejä. Mainostaa voisitte pelkkänä kalatiskinä!

turhia käyntejä

Kiitos Seppo Laitinen, kun nostit elämänlaatu-asioita mietintään (KL 12.1.). Pyritään hyvään käytökseen, ollaan lähimmäisiä toisillemme arjessa. Pyydetään ja annetaan apua. Hymyillään.

Marjatta Järvinen

Torstai-iltapäivisin kirkko avoinna kaikille. Tammikuisena torstaina saimme 9 hengen voimin viettää Sauvon kirkossa lämpimän ja siunaavan ehtoollishetken. Kiitos pappi Risto Räty, että palvelet meitä sydämelläsi.

seurakuntalainen

Hei, nyt kun Paimiossa ollaan reippaasti 10 parhaimman joukossa per asukas koronatartunnoissa Suomessa, mikseivät ihmiset käytä edelleenkään Paimiossa maskia? Joudun joka päivä menemään Turkuun töihin ja takaisin julkisilla kulkuneuvoilla ja jos bussissa on vaikka 10 matkustajaa, niin ehkä viidellä tai kuudella on maskit. Muut tulevat bussiin uhmakkaan näköisinä ilman maskeja. Sama pätee edelleen myös kauppoihin, siellä kyllä maskeja näkee paljon useammin suhteessa asiakkaisiin.

MK

Ei ihme, että Paimiossa on korona. Käytetään ”leukavaippaa” eli maski vain leuan kohdalla ja käsidesistä ei mitään tiedetä. Tässä kohtaa kannattaa vain katsoa peiliin lukujen nousun suhteen.

Yrittäkää edes

Hei,tässä muutama jääkakku. Kukat ostin Paimion kukkapalvelusta. Kiva kun oli lehdessä tätä talven/luonnon taidetta. Kiitos!

Leila Juusti