Perjantaina päätös mahdollisista paikallisista lisärajoitteista – kuten etäkoulusta

1
Paimion ja Sauvon terveyskuntayhtymän hallitus käsittelee koronatilannetta huomenna. Kokouksessa todennäköisesti keskustellaan myös koulujen etäopetukseen siirtymisestä.

Paimion-Sauvon terveyskuntayhtymän hallitus kokoontuu huomenna perjantaina keskustelemaan mahdollisista muista tartuntalain mukaisten toimenpiteiden käytöstä, kuin mitä tällä viikolla muutoin on päätetty.

Esityslistan mukaan harkinnassa ovat muutamat lisätoimet, kuten kirjastojen asiakastilojen ja muidenkin julkisten harraste-, kulttuuri- ja sisäliikuntatilojen sulku lähimpien viikkojen ajalle. Myös Pamion opiston opetustilat suljetaan ja siellä opetus siirtyy etäopetukseen.

Iso kysymys kuitenkin on koulujen etäopetukseen siirtäminen, jossa paikallisella tartuntatautiviranomaisella on päätösvalta. Ainakaan tällä tietoa koulujen etäopetuksen laajentaminen ei ole esityslistalla. Sosiaalisen median keskustelupalstoilla asiasta käytiin kuitenkin jo torstaina kiivaasti keskustelua. Moni miettii, että hiihtolomaa edeltävän viikon opetus voisi olla hyvä siirtää etätyöksi.
Paikallinen viranomainen todennäköisesti myös suosittelee yksityisiä yrityksiä tekemään vastaavia päätöksiä harraste- ja sisäliikuntapaikkojen sulun osalta, ja lähimmän kahden viikon ajalle.

 

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Minävaan
7 kuukaudet sitten

Auttaako mitään jos porukat ei noudata annettuja ohjeita.
Ollaan välinpitämätömiä eikä ajatella kaikkien parasta.