NASEVAT

0

On surullista, kuinka jopa metsäpolut ovat Paimiossa nykyään täynnä tupakantumppeja. Niistä kertyy ympäristöön myrkkyjä ja ne myös sisältävät maatumattomia osia (toisin kuin esim. koiran kakka). Myös pikkulintuja kuolee kun ne tukehtuvat tumppeihin.

Serafin

Sinä Sauvossa, joka ulkoilutat hurttaasi niin pidä koirasi poissa yksityisiltä pihoilta. Toisen piha ei ole sinun koirakusetus paikkasi.

Pitkään seurannut

Kunnallislehdessä oli ti 2.3.2021 juttu, että föli-busseissa ei enää ladata kortteja. Paimioon asti ei pääse föli-matkakortilla, vaan täytyy olla matkahuollon matkakortti. Missä näiden lataus jatkossa onnistuu Paimiossa? Netissä ei ainakaan.

Matkakortilla matkustava

Vastaus: Matkahuollon vuosi- ja seutulippujen lisälataukset onnistuvat kaupungintalon palvelupisteen ollessa suljettuna linja-autossa, R-kioskeilla ja Matkahuollon mobiili-sovelluksella.

Ely-keskus otti helmikuun alusta käyttöön uuden Seutu+ -lipun, joka korvaa Paimio-Turku linjoilla kahden kortin tarpeen: Seutu+ = seutulippu + Föli-kausikortti. Kausituote Seutu+ ostetaan matkapuhelimeen ladattavalla sovelluksella ja siitä on toistaiseksi vain mobiiliversio. Seutu+ -tuotteesta on tulossa myös korttiversio kevään aikana.

Paimion kaupungin hallintojohtaja Jaana Hölsö

Makuasioista ei voi kiistellä. Väärin! Makuasioista voi kiistellä, faktoista ei voi, paitsi facebookin keskusteluryhmässä.

Vänkääjien ystävä

Miksi Kansanopisto pyörii täysillä, ainakin parkkipaikka on aamuisin täynnä autoja vaikka esim. musiikkiopisto on suljettu? Miksi 70-74 -vuotiaiden rokotusprosentti on alhaisempi kuin ”nuorison”. Ei kaikki ole vanhuspalvelutöissä.

Ukko

Eläimillä alkaa nyt pesimäaika.Ne metsätyöt joutaa tehdä myöhemmin. Paimiossa joka keväinen ilmiö!

Pesättömän löytänyt

Suojeluskoirien raaoista koulutuksista on moni tiennyt. Onko eläinsuojelulaki unohtunut SPL ja valvontaeläinlääkäri!

Hävetkää

Marjaniemessä remontoidaan, kenelle? Missä ja mitä asiasta on päätetty? Onko alue sauvolaisten käytössä jatkossa vai vain pienen piirin kokoontumispaikka?

sauvolainen

Kaupungintalohan käy mainiosti äänestämiseen: etupuolelta sisään, koppiin ja takapuolelta ulos (vaikeasti liikkuvien kohdalla tarvittaessa poikkeus).

Odottelut pihan puolella