NASEVAT

0

Mikä on loppuvuodesta 2020 perustettu Paimion Jalkapallokeskus Oy? 18.12.2020 Uutisoitiin Kuntsarissa, että Paimion kaupunki investoi 170 000 euroa uuteen pallokenttään. Onko näillä asioilla jotain tekemistä keskenään, vai ovatko erillisiä projekteja?

170 000 euron investoinnista kiinnostunut

Pienestä saakka metsissä kävelly: etkö ole huomannut, että joka kevät metsää kaadetaan joka puolella!

Pöllö

Pertun pääkirjoitus Kunnallislehdessä 9.3. ”Ei draamaa tyhjästä” oli todellakin täyttä asiaa! On ilo lukea tekstiä johon ammattinsa osaava toimittaja pystyy. Työnioa koko toimituksen väelle.

Jari

Kiitos ja kunnioitus teille, jotka etulinjassa työskentelette koronaviruksen torjunnassa, neuvotte, testaatte, hoidatte ja rokotatte. Suurin osa ihmisistä arvostaa työtänne todella paljon, jättäkää huomiotta ne, jotka jostain marisevat.

Kiitos

Voisiko loputkin vanhemmat ymmärtää, että jos lapsesi on kuumeflunssassa kotona niin et vie muitakaan lapsiasi silloin päiväkotiin!

Koronaan kyllästynyt, sivusta seurannut äiti

Kuntavaalit siirtyivät ja toivottavasti aika sallii, että näitä ehdokkaita voi tavata muutenkin kuin kuulemma somessa.

ääni jaossa

Tiedoksi, että pojat piti tulijuttuja Piikkiön keskustassa Asematien lähellä keskiviikkona noin viiden aikaan. Syyksi sanoivat, että lämmittelevät sormiaan kun on kylmä. Sanoin, ettei näin saa tehdä ja he sammuttivatkin tulen. Ilmoitin varuiksi kuitenkin hälytyskeskukseen.

Outoja koronaajan

 

leikkejä