NASEVAT

0

Toivoisin että terveyskeskus tiedottaisi koronarokotuksista esim. kuten Turun kaupunki lauantain Turkkarissa. Tyhjentävä selvitys. Tiedotteen päivitys joka Kuntsarissa.

Riskiryhmäläinen

Hämmentyneenä menin viime torstaina rokotuspaikalle. Huojentuneena tulin pois. Kiitos lämpimän vastaanoton ja osaavan henkilökunnan.

Jäi hyvä mieli

Coronaa on verrattu talvi- tai jatkosotaan koettelemuksena. Ei todellakaan. Silloin ei osoiteltu maskittomia sormella, ei liioiteltu omia kärsimyksiä, vaan puhallettiin yhteiseen hiileen. Kaikki oman pesän likaajat pitäisi laittaa ”ruotuun”.

Tukipylväs

Kiitos kuuluu Tokmannille, jossa kuulutus kehottaa jättämään seurueen kaupan ulkopuolelle. Korona-aikana ei tarvitse koko lössin tulla hihkumaan kauppaan ja levittämään virusta. Ruokakaupoissakin jotkut isoon ääneen isolla porukalla, ei ole viisasta!

Maskipakon määräävälle kaupalle tulisi suuri suosio!

Ihmettelen, miksi missään ei ole tiedotettu, että televisiosta tulee joka arkipäivä kello 11–13 Koti TV -nimistä ohjelmaa ikäihmisille. Siellä on ollut esimerkiksi voimistelutuokioita ja soitettu vanhoja iskelmiä. Ohjelma löytyy kanavalta 33.

Tiedoksi ikäihmisille

Hei sinä autoilija. Naarmutit autoani Asematie 4 pihassa, sinut on tunnistettu. Ota yhteys p 040-412 2211 suuremmilta hankaluuksilta välttyäksesi. Ilman yhteydenottoa ilmoitan nimesi poliisille.

Seppo Laitinen

THL ei suosittele energiajuomien myymistä alle 15-vuotiaille. Silti ainakin yksi paimiolainen ruokakauppa niitä myy heille. Toivottavasti tähän tulee muutos, lapset eivät noita juomia tarvitse. Itse vaihdan kauppaa.

Huolestunut äiti