NASEVAT

0

Voi hyvää päivää eikö näinä aikoina ole suurempia huolenaiheita kuin se jos nuori ostaa energiajuomatölkin… Herätys tähän päivään!

Onko suurin huolenaihe

Miksei kerrota suoraan koronavariantin leviämisestä, onko Paimiossa vai Sauvossa? Ei pitäisi loukata kenenkään perusoikeuksia saati yksityisyyttä, mutta saattaisi saada ihmiset varovaisemmiksi ja sen kautta esimerkiksi käyttämään maskeja, turvavälejä yms.

Salailuun kyllästynyt tiedonhaluinen

Nimimerkille Tukipylväs. Olen samaa mieltä, että nyt pitää kaikkien tähdätä yhteen maaliin. Koronan nujertamiseen yhdessä! Ikävä, että on ryhmiä jotka kylvävät riitasointuja keskuuteemme. Vain yhdessä voitamme!

Kenneth Finnholm

Kyllä mieleni tuli niin iloiseksi jo viime vuoden puolella poiketessani melko usein ohikulkumatkalla Sauvon S-Marketiin. Siellä oli niin ystävälliset ja kohteliaat nuoret miehet asiakkaita, (meitä vanhojakin) palvelemassa.

Suuri kiitos siitä heille, jatkakaa samaan malliin!

”Parempi myöhään kuin ei milloinkaan”

Kehuttu TK saa nyt meiltä moitteita. Mieheni kakkostyypin diabeteksen hoidon aloitus on viivästynyt milloin mistäkin syystä ja nyt sen seurauksia hoidetaan. Itse tilasin rokotusajan puhelimitse ja paikalle saavuttuani se kiellettiin epäkohteliaasti.

Mummeli

Miksi Sauvossa ei tiedoteta selvästi koronarokotusten aikatauluista, puhelinruuhka helpottuisi ja puskapuheet loppuisivat, henkilöstö voisi keskittyä oleelliseen.

Hyvä ehdotus Nasevissa