NASEVAT

0

Mukavia hyvänmielen asioita:TK-rokotuskäynnillä hymyilevää kiireettömän tuntuista palvelua.Taksimatkalla sinne kuljettaja jutteli leppoisasti ja oli hyvin avulias.Tiestön siistiminen alkanut, näyttää keväiseltä – ja aurinkokin vielä paistoi!

Kiittäen kevääseen

Huolestuneena olen seurannut päätöksentekoa Paimiossa. Mikä mahtaakaan olla seuraava houkutus, jossa raha saa ratkaista kaiken?

Moni kakku päältä kaunis

Nyt kun sähköautojen ja sähköpolkupyörien käyttöönottoa ajetaan kuin käärmettä pyssyyn niin insinöörit tekemään myös sähkömopoja niille 24/7 päristeleville ja käryttäville nuorille. Niillä kun ajetaan pääosin vain lähistön nurkissa niin eiköhän siihen yksi ”patterillinen” vuorokaudessa riitä. Olisivat ympäristöystävällisiä ja olisi varsin suuri rauhoittava vaikutus lähiöiden asukkaille etenkin öisin.

Masi

Nimimerkille; mietityttää: Aika rohkeaa puhetta – kuka onkaan? Pitäisikö mennä oikeaan paikkaan avautumaan, jos on kyseisiä ongelmia? Olen itse ateisti ja kaikkea väkivaltaa vastaan! Ei leimata ketään pelkän uskonnon perusteella? Väkivallantekijät ovat suorastaan raukkoja!

Jari

Voi miten upeaa oli lähteä pyöräilemaan, kun kevytväylän sorat oli jo lakaistu. Paimio on tosiaan tässä asiassa pikkuisen parempi.

Kiitos!