NASEVAT

0

Mitä ihmettä tämä 70 vuotta täyttäneiden valitus siitä, ettei rokotusaikaa saa? On selvästi kerrottu, että rokotteita tulee pikkuhiljaa, joten kaikkia ei kerralla voi rokottaa, eikä aikaa jokaiselle antaa. Nyt aikuiset ihmiset kiukuttelee somessa että mikä on kun ei aikaa saa. Olisipa ollut näky, kun olisi käsketty tulla ovelle jonottamaan, olisi saatu varmaan ihan liverähinä, kun olisi kiipeilty toinen toisen yli.

Kuulkaa kyllä se vuoro tulee. Ja joka tapauksessa ennen nuorempaa polvea, joka kaiken uhalla käy vielä töissä.

huonosti taas sammutettu

 

Kiitos paljon katujen harjauksista! Kyllä on kiva ulkoilla.

se on sallittua jopa suositeltavaa

 

ISS teettää samat työt miljoonan halvemmalla? Vessapaperista ja jauhelihastako säästö? Jos säästö otetaan työntekijöistä, 70 vähenee n. 40:n, tai palkasta lähtee n. 10 000 € pois. Olisi reilua avata kuntalaisille, miten yhteisiä rahoja käytetään.

Toivottavasti on varasuunnitelma olemassa

 

Sairaalajohtaja Petri Virolainen: ”Tehtäväni ei ole ennustaa vaan toimia”. Seuraavassa lauseessa hän sanoo, että rajoituksia ei tarvita.

Olisiko aika vaihtaa ammattia vaikka trukkikuskiksi. Siinä ei tarvitse ennustaa vaan toimia.

Ukko

 

Hyvä, että kaupungin johtoa sentään hymyilyttää, kilpailutuksen tuomat säästöt. Työntekijäpuolella onkin sitten vaisumpaa. Kaikki varmaan tietävät, mitä kuntoon hiotut prosessit siellä tarkoittavat.

Loppuun tehostettu

 

Hei sinä, joka ajat harmaalla toyotalla, voisitko ystävällisesti hieman rauhallisemmin ajella kun tykkäät kaahailla ja meinasin alle jäädä. Koita vähän hillitä kaasujalkaasi ettei kukaan jäisi alle.

Kiukkuinen suojatien ylittäjä