Koronatartunnat seudulla edelleen vähäiset

0

Vaikka koronatilanne koko maassa on edelleen vakava, paikallisesti tartuntojen määrä on ollut jo useamman viikon pieni. Paimiossa tartuntoja on tullut lisää kolme viikossa, ja THL:n listan mukaan torstaille siis kirjautui yksi uusi tartunta. Tartuntojen kokonaismäärä Paimiossa oli torstain lukujen valossa 168. Sauvossa ei tartuntoja kirjattu tälle viikolle lainkaan, ja kokonaisluku on edelleen 26.

Kaarinassa tilanne on huonompi. Sinne kirjattiin THL:n listauksessa kuusi uutta tartuntaa ja kokonaismäärä pandemian alusta on nyt 481. Salossa tartuntoja on nyt 488.

Varsinais-Suomeen kirjattiin torstaina 131 uutta tartuntaa, niistä 90 oli Turussa. Pandemian alusta tartuntoja on Turussa kirjattu 4679 ja koko maassa 74 242.

THL tiedotti torstaina neljästä uudesta koronavirukseen liittyvästä kuolemantapauksesta. Kaksi kuolonuhreista on Tyksin erityisvastuualueella. Koko maassa kuolleiden määrä oli torstain lukujen mukaan 815.