Seurakunta kysyy palautetta ja ideoita

0
Paimion kirkko.

PAIMIO Millainen on unelmiesi seurakunta?

Paimion seurakunta kysyy näin kyselyssä, jonka pohjalta se päivittää strategiaansa. Seurakunta on kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä ja ajatuksia seurakunnan toiminnasta ja sen kehittämistoiveista. Strategiakysely on parhaillaan avoinna seurakunnan nettisivuilla, ja siihen voi vastata nimettömästi. Kyselyssä toivotaan vastaajien määrittelevän seurakunnan olemassaolon syyt eli seurakunnan perustehtävän, arvot, millaista toiminnan pitäisi olla lähimpien viiden vuoden kuluessa, ja mistä on pidettävä kiinni jatkossa ja mistä ehkä ei.

Vastauksia kysytään siis myös siihen, millainen on unelmien seurakunta.

Kyselyn vastauksista työstetään työntekijöiden ja luottamushenkilöiden kanssa strategia Paimion seurakunnalle.