Tähän päivään THL ilmoitti Paimioon kaksi uutta tartuntaa

0

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL raportoi tänään Paimioon kaksi uutta tartuntaa. Koko maassa raportoitiin perjantaina 512 uutta koronavirustartuntaa. Yhteensä tartuntoja on todettu epidemian alusta lähtien 74 754 tautitapausta.

Tartunnoista 84 todettiin Varsinais-Suomessa ja 50 Turussa. Maakunnassa on raportoitu 7 715 tautitapausta viime vuoden keväästä lähtien.

Seuraavaksi eniten uusia tartuntoja todettiin Uudessakaupungissa, yhdeksän kappaletta. Neljä tapausta kirjattiin Laitilassa ja Salossa. Kaarinassa ja Liedossa tartuntoja raportoitiin kolme, Maskussa, Naantalissa, Paimiossa ja Paraisilla puolestaan kaksi. Yksi tartunta kirjattiin Kustaviin, Pöytyälle ja Raisioon. Sauvoon ei taaskaan tullut lisäystä aiempiin lukuihin.

THL tiedotti perjantaina kahdesta uudesta koronavirukseen liittyvästä kuolemantapauksesta. Kumpikaan kuolonuhreista ei ollut Tyksin erityisvastuualueella.