Tartunnoissa nyt paikallinen nollalinja

0
Riskiryhmien rokotukset ovat tällä hetkellä avoinna.

PAIMIO,SAUVO

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen maanantaina ilmoittamat tartuntaluvut eivät näyttäneet Paimioon ja Sauvoon lainkaan todettuja tartuntoja, Kaarinaan niitä kirjattiin neljä. Paimiossa varmistuneiden tartuntojen määrä on siis maanantain lukujen perusteella 154 ja Sauvon 19. Sauvossa nollalinja on kestänyt jo toista viikkoa. Paimiossa uusia tartuntoja todettiin kuluneen viikon aikana yhdeksän.

Kaarinaan tartuntoja ilmoitettiin neljä ja siellä tartuntojen kokonaislukema on nyt 327.

THL:n luvut Varsinais-Suomeen olivat maanantaina 33 tartuntaa ja niistä puolet oli Turussa.

Rokotustilastoista ilmenee, että Varsinais-Suomessa väestöstä oli THL:n tilastoinnin perusteella nyt rokotettu 7,5 prosenttia. Sauvolaisista pian jo kymmenesosa on rokotettuja, Paimion ja Kaarinan rokotettujen määrä on maakunnan linjassa.

Rajoitukset voimassa lähiviikot

Lounais-Suomen aluehallintovirasto kiristi kokoontumisrajoituksia viime viikolla ja nyt on kiellettyä järjestää yli kuuden hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Määräys on voimassa 26.3.2021 asti. Paimiossa ja Sauvossa kaikki yleiset tapahtumat olivat jo ennestään kokonaan kiellettyjä 7.3. asti.