NASEVAT

0

Koronarokotuksen varaus hakoteillä. Ei tunnu onnistuvan koronarokotuksen ajanvaraus Paimiossa. Vain yhtenä päivänä viikossa voi varausta yrittää. Vaikka tasan klo 8 sekä puhelimella, että netillä yrittää varausta, tulee välittömästi ilmoitus, että aikoja ei enää ole, koettakaa viikon päästä uudelleen. Lisäksi on joku moka netin puolella, kun antaa taulukon ja ajat joita voi tilata, mutta kun tilaa, tulee ilmoitus, että ajat on täynnä! Olis varausjärjestelmässä ison remontin paikka.

Helge Kujanen

Mielenkiintoinen kaupunginjohtaja /johto Paimiossa. Aplodeerataan sille, kun ihmisiltä menee työpaikat! Kaikkihan eivät työllisty ISS palvelut Oy:lle…

Mutta eihän sillä väliä, kun oma tuoli ei heilu

Lintujen pesintä alkaa, pitäkää koirat kiinni. Mutta kissat saa kulkea vapaana? Hetki sitten täällä Kiusalassa, kulki mustavalkoinen irtokissa, jolla oli panta kaulassa ikkunamme alta pihamme poikki. Harvoin, jos koskaan, olen nähnyt koiraa ulkoiluttajansa kanssa puussa linnun pesän kimpussa.

Masi

Ketkä olivat ne (Kekkosta siteeraten) s… tanan tunarit Sauvon kunnan päättävissä elimissä, jotka hylkäsivät Paimion mahdollisuuden vuokrata Marjaniemi ja rakentaa uusi sauna ja jatkaa edelleen leirialueen käyttöä. Olisi hienoa, että kertoisitte kuntalaisille miten päädyitte tällaiseen ratkaisuun.

Äänestävä kuntalainen

Etärippikoulu. Korona tuskin hellittää. Koulua käydään etänä ties kuinka pitkään. Onneksi nuoret todella hyvin viihtyvät älylaitteiden parissa. On kannettu huolta rippikoulujen kohtalosta. Olisikohan etärippikoulu ratkaisu?

Sivusta katsoja

Paimio suunnittelee skeittirataa (lue melurataa) paraatipaikalle jokipuistoon. Vanhukset ja vammaiset saavat tyytyä Poikitien rähjäiseen rivitaloon, josta home haisee jo tielle asti. No mitäs vanhoista, kuolee ne kuitenkin.

 

Arvostus huipussaan!

Miten ruoka ja siivous saadaan halvemmalla? Kilpailutuksen voittaa halvimman tarjouksen tehnyt yritys.

Työntekijöiden hyvinvointi ja työn laatu eivät ratkaise

Ei ollenkaan hyvä, että ISS alkaa pyörittää Paimion siivous ja ruokahuoltoa. Kyllä se säästö sieltä työntekijöiden selkänahasta otetaan.

 

 

On se kumma, ettei nähdä miten kestämätön ratkaisu nämä yksityiset siivousfirmat ovat. Ei tarvitse olla ennustaja ymmärtääkseen, että jatkossa siivouksen taso laskee. Sitäkö täällä halutaan ja vielä korona-aikana.

Keisarilla ei ole vaatteita

Montako koronarokotetta jaetaan Paimiossa viikoittain? Ajat on kaikki varattu heti kahdeksalta, joten pikkasen infoa.

Rokotusta odottava

 

Nyt olisi taas retkeilijöiden ja jylhien maisemien näkemisestä kiinnostuneiden syytä kerrata jokamiehenoikeudet. Kaikki eivät tunnu ymmärtävän, että maatalonkin piha-alue kuuluu kotirauhan piiriin.

 

Käytöstavat kunniaan