NASEVAT

0

Kiitos Helge nasevasta, olit täysin oikeassa. Herää kysymys, että saadaanko tänne oikea määrä rokotteita?

Pettynyt

Tuota minäkin ihmettelin, että on pokkaa hymyillä kun paikallisilta meni työpaikat. Alalla minäkin Salossa käyvä ja mistä ne säästöt revitään!

Hoh hoijaa!

On ihmetelty, miksi ulkoillessa ei tervehditä. Useimmat, varsinkin nuoremmat ovat puhelimessa tai kuulokkeet korvalla, eli elävät virtuaalimaailmassa, tervehtiminenkin häiritsee keskittymistä.

Tätä päivää

Paimion uimahalliin voisi mielestäni päästää polskimaan myöskin eläkeikäiset. Me olemme jo rokotuksen kaikki saaneet. Tuskin olemme koronaa tartuttamassa, sillä kloorivesi tappanee pasiliskot ja virukset. Uinti antaisi meille uutta elinvoimaa.

RR

Peruste 170 000 euron investointiin uuteen jalkapallokenttään on täysin kestämätön. Jos nyt on ongelma ”vuorojen riittämättömyydestä”, niin sen ratkaisemiseksi olisi voinut käydä ekskursiolla Kaarinassa. Kaarinan KHT:tä käyttää läpi talven vähintään tuplamäärä jalkapallon harrastajia verrattuna KHT Soikkaan. Todellinen syy taustalla on Peimarin ja PaiHan kilvoittelu, mutta miksi kuntalaisten pitäisi maksaa siitä?

rahat järkevämpään käyttöön

Kuu kiurusta kesään politiikka sikseen. Hyvä oli pyöräilijän pyöräillä! Ajatus on lintupolkupyörä. Siivet suppuun vastatuulessa, levälleen myötätuulessa. Mikrosiruja siipiin.

vertaa lumiskootteri