0

NASEVAT

Miksi ulkoillessa pitäisi tervehtiä vieraita ihmisiä?! En kaupassakaan vieraita moikkaa niin miksi lenkillä? Monelle lenkkeily on omaa aikaa kuulokkeet päässä tai ilman. Nautitaan kaikki keväästä omalla tyylillä!

Jokainen tyylillään

Paimion Lämpökeskuksen ja Kaaritien välinen aita on ruokottomassa kunnossa. Aitaelementtejä makaa maassa ruostumassa. Kyseessä kuitenkin yksi Paimion sisääntuloväylistä. Kukahan hoitaisi kuntoon?

ajan ohi joka päivä

Kïitos Paimion tk. hyvin hoidetusta korona-rokotuksesta. Ajat pitivät ja hyvä opastus.

Vaari

ISS:n tulo: 20-30v. Paimiossa siivonneet ja kokanneet pakotetaan joko työttömiksi tai hakemaan omaa työpaikkaansa huomattavasti pienemmällä palkalla, jolla ei kukaan elä. Hävettää olla paimiolainen.

Johtajien palkoista pari prosenttia pois: sama säästö

Koronarokotuksen ajanvarausjärjestelmä on epädemokraattinen. Puhelinlinja tukkeutuu heti klo 8. Miten käy niiden lähes 70-vuotiaiden, joilla ei ole tietokonetta, saati ajanvarauksen edellyttämää nopeutta ja taitoa!

Terveysasemalta ajat rokotettaville tekstiviestein!

Miten voi olla, että näitä rokotusten harvinaistakin harvinaisempia mahdollisia haittavaikutuksia pohditaan maan terveysviranomaisten korkeassa johdossa kokouksesta toiseen? Samaan aikaan melkein jokaisen perussärkylääkkeeseenkin liittyy joillakin haittavaikutuksia. Mihin on kadonnut suhteellisuudentaju?

otan rokotuksen kun vain saan