NASEVAT

0

Jokainen tyylillään, näitä seiniin tuijottajia aina riittää. Itse tervehdin aina niin kaupassa, lenkillä kuin kadun kulmallakin tai esim valoissa. Katsekontaktista tulee hyvä mieli, usein molemmille osapuolille. Iloa ja valoa elämään!

Iloista kevättä!

Sama mopojen pärinä on alkanut Sauvossa Hakkispaanan parkkipaikalla kuin viime keväänä ja kesänä, monkeyt ja skooterit ym. Eikö se korttelirallin 100 euron sanktio mahtaisi vähän vaimentaa. Katsastuspakko mopoille ehdottomasti!

Pärinä

Eikö Paimion Lämpökeskuksella ja kaupungilla ole viitseliäisyyttä/rahaa rakentaa Kaaritien varrelle uutta aitaa aivan kauheassa kunnossa olevan vanhan peltiaidan tilalle?

Ihmettelen vaan

Päiväkodin ryhmässä 21 lasta aivan liian suuri kenelle tahansa. Uusi tapa saada lisää hoitajia. Pidetään pienryhmiä, jossa vähän lapsia kaikki sujuu ja on loistavaa, isossa ryhmässä ei suju on levottomuutta. Pidetään kokous; lapsi tarvitsee avustajan.

”vain suuressa ryhmässä ongelmalapsen” äiti

Kaupan penkillä istui lauantaina kaksi eka-tokakuokkalaista isot energiajuomatölkit kädessä. Miksi kauppa myy niitä pikkulapsille vaikka THL suosittelee ettei energiajuomia myydä alle 15-vuotiaille? Lapset eivät noita juomia tarvitse, ne ja niiden sisältämä kofeiini ovat lapsille haitallisia.

Ihmettelevä

Nimimerkki ”jokainen tyylillään”. Sinähän sen itse sanoit, kukin tyylillään. Pienet on murheet, jos jonkun tervehdys tuottaa päänvaivaa. Mielestäni se on oikein mukavaa, jos joku tervehtii!

tyylejä on erilaisia

 

Hei sinä joka ajelet paukkuvalla autolla, voisitko mennä jysäyttään niitä pommejasi muualle kun koirat pelkäävät? Ja voisitko ajaa vähän rauhallisemmin kun kiihdyttelet niin lujaa, hyvä ettei autosi hajoa kesken matkan.

Koiran ulkoiluttaja

Kaikilla lääkkeillä, riippumatta siitä miten ne otetaan, on haittavaikutuksensa. Niitä ilmenee hyvin pienellä osalla väestöstä. Enpä tiedä yhtäkään lääkevalmistetta, jolla ei olisi pitkää listaa sivuvaikutuksia. Kun ostat apteekista lääkkeen, siinä samassa paketissa on paperikäärö, joka kertoo sinulle niistä. Mietin vaan kuinka moni jättää lääkärin määräämän, oman terveyden kannalta tärkeän lääkkeen ottamatta, kun siinä lääkkeessä on ne 10-20 haittavaikutusta, ja ne on lueteltu pakkaustiedoissa.

AK

Asukkaat Paimion Naskarlantien varrella: jos tuuli levittää pihallasi lojuvaa roskaa ojiin ja tienpenkalle, et voi vain jättää roskia saastuttamaan luontoa vaan ne on korjattava sieltä ojastakin roskiin. Ympäriinsä lojuvat tyhjät kanisterit ja muovipussit kutsuvat ohikulkijoita viskaamaan tienpenkoille lisää roskaa.

Kyllästynyt korjaamaan muiden roskia

Nimimerkille Jokainen tyylillään sanoisin vieraiden tervehtimisestä, että hyvät tavat kaunistavat edelleen. Ihmiselle on tärkeää tulla nähdyksi, erityisesti tänä joillekin hyvin yksinäisenä korona-aikana. Tuskin se oma aikasi pään nyökkäämisellä tai hymyilemällä häviää.

Oi aikoja, oi tapoja