NASEVAT

0

Saataisko WC lähelle Asematien linja-autojen pysäkkiä, ettei kaljottelijat käy tarpeillaan kerrostalojen ikkunoiden alla.

Kuuluuko kunnalle?

Älkää ihmiset sekoittako lenkkeilyä,urheilua ja ulkoilua. Kohteliasta on tervehtiä takaisin. Mutta jos treenaa ja seuraa omia tavoitteitaan ei siinä välttämättä ehdi muille moikkailemaan. Kun kysyttiin miksi kaikki ei tervehdi, siinä oli kysyjälle vastaus.

Lenkkeiljä

Eihän tuo energiajuomien kyttääminen ole kaupan asia vaan lainsäätäjän. Jos terveys on ensisijainen asia niin eikö esim. huomattavasti ylipainoisilta pitäisi tämän logiikan mukaan kaupan kieltää karkkiostot. Eli eiköhän mennä laki eikä terveys edellä.

Nykysysteemi parempi muttei täydellinen

Eikö paimiolaiset yritykset halua asiakkaita? Jatkuvasti on kyselyjä facessa eri tarpeista, koska tietoa ei löydy oikein mistään. Ei web-sivuja, naamakirjassa joillakin jotain jos edes siellä. Mutta mitään tietoa ei löydy mitä tarjotaan tai hintoja!

Jos ei netistä löydy ei ole olemassakaan

Miten voi olla mahdollista,että samassa paimiolaisessa yrityksessä astutaan uudelleen samaan miinaan. Taas lukuisia uusia tartuntoja?

Ylävistan Äijä

Pitääkö tosiaan paikkansa, että nyt Saaren alueelle puuhataan perushiekkakenttää? Luuleeko joku sitä nyt vaalikentäksi? Tuollaiset hiekkakentät on jo tyhjiksi havaittu koulujen kupeessa. Pikemminkin tarjotaan päristelijöille uusi paikka sen viereisen moottoritien alittavan sillan alustan sijasta.

 

Vistan koulun takana oleva kenttä olisi ollut hyvä vaihtoehto, ja varmasti käytetympikin. Vanha hakaväki käytti somevaltaa ja poliitikoilla meni pupu pöksyyn?

Sivusta seurannut