NASEVAT

0

Olin viikonloppuna läheiseni haudalla Jaakobin hautausmaalla. Paikalle tuli perhe joka alkoi kävelemään hautausmaan aidalla. Lapset juoksivat ja kiviä kaiveltiin. Hakivat kuulemma geokätköä! Onko oikein että kätköä säilytetään tälläisessä paikassa? Eikö tähän puututa?

Oi aikoja, oi tapoja

Jos uudesta Frisbee-radasta ei koidu kaupungille kustannuksia, niin kuka lystin maksaa? Onhan siellä mukana ulkopuolisia yrittäjia ja kaupungin työntekijöitä.

talkoolainen

Täh! Kiinteistöyhtiössämme ovat nyt vallalla ns. Eliitti-enkelit, jotka ovat ottaneet viranomaisten asemat ja soittelevat sinne sun tänne. Onneksi muistijälki jää näkyviin eli mistä on soitettu ja kuka on laskun maksaja. Suosittelemme nyt Teille Eliitti-enkelit ostakaa äkkiä omakotitalo!

Kenen joukossa voisit seisoa

9-vuotias lapsi harjoittelee kaupassa käyntiä ja rahankäyttöä. Tulee iloisena kaupasta kotiin repussa energiajuomaa, jota on nähnyt tubettajienkin juovan. Eikö kassatyöntekijöillä ole mitään ( edes moraalista) vastuuta siitä mitä pienille lapsille myyvät?

asiakas

Traktori-poika lauantaina. Tunsitko itsesi kovin miehekkääksi, kun heitit maskisi kaupan pääoven tuulikaappiin. Saitko hyvät pisteet kaveriltasi?

taso mikä taso

Miksei Paimion terveyskeskuksessa ole mahdollista ottaa röntgenkuvia? Olen hetki sitten muuttanut tänne Paimioon, tätä pienemmästä kaupungista, jonka terkkarissa oli rtg- laitteet, ja lähimpään isoon keskussairaalaan oli matkaa vain 10 kilometriä. Eikö tällainen hankinta olisi veronmaksajia kohtaan kaikille tasapuolinen, vai onko tuohon puutteeseen jokin muu syy kuin veronmaksajien eriarvoisuus? Joihinkin asioihin rahaa riittää.

Jos tiedät, kerro

Kyllä harmittaa, pari vuotta sitten Paimioon muuttaneena tämä metsienhakkauspolitiikka, mitä täällä yksityiset metsänomistajat harjoittaa. Ymmärtävätkö Paimiossa ikänsä asuneet sitä, miten vähän täällä ylipäänsä on metsää? Vanhempaa metsää ihan luvattoman vähän. Merkitsevätkö luontoarvot mitään näille hakkaajille, jotka vielä harrastavat avohakkuita? Törkeyden huippu on tehdä hakkuita nyt, lintujen pesimäaikaan. Voisikohan kaupunki tai luonnonsuojeluväki ottaa ottaa jotain koppia tästä?

arvot kohdilleen

Kiitos Paimion tk:n koronarokottajille tehokkaasta ja hyvin järjestetystä palvelusta.

Nm tyytyväinen asiakas

Eikö näille joka yö toistuville pyörävarkauksille voi tehdä mitään? Esimerkiksi yöllinen poliisipartio ajamaan tiettyä katuja. Pikkaisen Parempi Paimio on muuttunut pikkaisen pelottavaksi ja turvattomaksi. Kun nukkuu yönsä joku hiippailee pihallasi?

Pikkaisen pelottava