NASEVAT

0

Eiköhän se ole vanhemmista kiinni, mitä pienet lapset kaupoista ostavat. Kun laki ei kiellä energiajuomien myyntiä. Kasvatusvastuu yhä vanhemmilla!

Äiti myös

Pari vuotta sitten Paimioon muuttaneelle. Kyllä metsää löytyy ihan riittävästi. Mene Paimion Parantolan kattotasanteelle jos pääset. Sieltä et näe peltoja, tiestöä, jokea, omakotialueita. Näet vain metsän peittämää seutua ja Peimarin Paimenen sekä Suntiontornin kattorakenteet.

yks äijä kirkompakalt

Energiajuomissa on suositusikäraja. Ei kaupan työntekijöiden kuulu valvoa kuka niitä ostaa. Elämässä on muitakin suosituksia, kuten ruutuajat ja mitä netistä minkäkin ikäinen katsoo. Ja suositus on myös välttää turhaa kaupassa käyntiä tällä hetkellä!

Ota vastuu vanhempana, älä syytä muita

Vihreiden Sini Heino on tehnyt aloitteen Paimion kaupungille koskien maksutonta aamupalaa peruskouluun ja lukioon. Voi hyvänen aika, mistä näitä ideoita syntyy ? Eikö olisi myös kiva saada iltapala kotiin mukaan koko perheelle. Verovaroin tietysti.

LeenaKristiina

Hienoa Kalle, Samuli, Mikko, Joni ja Metin. Nämä herrat jatkavat pienten palloilijoiden peluuttamista AC Sauvossa. Potkitte pitkän palloiluperinteen taas liikkeelle. Tervemenoa Hakkispaanalle 2010-2015 syntyneet tytöt ja pojat. 4.5.2021 tiistaina klo 17:30 on varmaan mukava porukka koolla.

Kaapelikeiju

Paimion-Sauvon v.1985 valmistuneelle pääterveysasemalle ei tehty röntgeniä, koska kuntainliiton, jäsenkuntien ja valtion päättävät elimet olivat sitä mieltä, että röntgenpalvelut hankitaan Paimion sairaalasta. Sairaalan toiminnan lopettamisesta ei silloin ollut mitään tietoja. Terveyskeskuksen johtoryhmä ehdotti 1989 paikkeilla, että terveysaseman alakerran eteläpäätyyn rakennettaisiin röntgentila. Tilaan, jossa nykyisin jaetaan koronarokotteita. Ehdotusta ei kuitenkaan hyväksytty Paimion sairaalan palvelujen takia. Sairaalan toiminnan lopettamisesta ei vielä silloinkaan ollut tietoa.

En muista, hylkäsikö ehdotuksen terveyskeskuksen tai jäsenkuntien hallintoelimet vaiko lääninhallitus. Tarkempaa tietoa saisi terveyskeskuskuntayhtymän ja jäsenkuntien arkistoista.

Osmo Järvinen

Terveyskeskuksen talouspäällikkö ajalla 1973 – 1993

Voitaisiinko kutsua Arhinmäki Paimioon asumaan. Saataisiin joku, joka konkreettisesti puuttuu epäkohtiin – puhujiahan meillä riittävästi on. Äänestäisin poliittisesta suuntautumisesta huolimatta.

Pärinään kyllästynyt

Sinä neropatti, joka leikkasit alas juuri istutetun juhannusruusumme. Voihan että sinun kanssasi ! Olisitpa ottanut selvää, sillä kulkureittisi ei säily. Ruusu kasvaa entistä nopeammin leikattuna.

Kameravalvonta