Ei uusia koronatartuntoja Paimioon tai Sauvoon

0

Maanantaina ei kirjattu uusia koronatapauksia Paimioon tai Sauvoon. Myöskään Kaarinaan ei saatu uusia koronatartuntoja.

Tartunnat ovat koko Suomessa laskussa ja maanantaina koko Suomessa raportoitiin 156 koronatartuntaa.

Paimion terveyskeskus ilmoitti perjantaina laajentavansa koronarokotuksia myös 60–64-vuotiaisiin. Näiden lisäksi tällä hetkellä rokotetaan 65–60-vuotiaita, yli 70-vuotiaita ja riskiryhmä 1:een kuuluvia 16–64-vuotiaita sekä riskiryhmä 2:een kuuluvia 18–64-vuotiaita. Kaikki tämän viikon rokotusajat ovat täynnä. Ensi viikon aikoja tulee varattavaksi torstaiaamuna.

Ravintolat saivat avata ovensa maanantaina 12.4. Varsinais-Suomessa käytössä on aukiolo- ja anniskelurajoitukset siten, että anniskelu päättyy kello 17 ja anniskeluravintolat sulkevat ovensa kello 18. Ruokaravintolat saavat olla avoinna kello 19 saakka.