Kuntsari sai mobiilisovelluksen -lataa oma appi sovelluskaupasta

0

KUNTSARI on saanut uuden sovelluksen, joka parantaa lehden lukemista kännykällä ja tabletilla. Yhden kirjautumisen jälkeen kaikki palvelut ovat sormenpainalluksen takana, myös paperilehden näköisversio.

– Uusi mobiilisovellus pitää lukijan entistä paremmin ja helpommin ajan tasalla, kertoo Kunnallislehden päätoimittaja Taina Tukia .

Sovellus avautuu aina pääuutissivulle, jossa ovat päivän tärkeimmät otsikot. Päävalikosta voi siirtyä yhdellä painalluksella muille osastoille, kuten muun muassa pääkirjoituksiin, kolumneihin, naseviin.

– Tärkeimmistä uutisista lähetetään lisäksi push-viesti, jolloin käyttäjä saa ilmoituksen uutisesta puhelimen näytölle, Tukia sanoo.

Push-viestejä ei kuitenkaan todennäköisesti lähetetä läheskään joka päivä. Tällä halutaan varmistaa, ettei uutisviestejä tule käyttäjän puhelimeen liian paljon.

– Päävalikosta löytyvät linkit uutisosastoihin ja myös asiakaspalveluun, Kuntsarin lukijamarkkinoinnin tuotepäällikkö Pirkko Pelander sanoo.

– Kaikkien digitilaajien kannattaa ladata Kunnallislehden uusi sovellus joko Google Play -kaupasta tai Applen App Storesta. Keskeinen uudistus on, että sovellus tuo lisää selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä mobiilikäyttöön. Kaikki löytyy yhden napin takaa samaan tapaan kuin jo monella muullakin uutismedialla, Tukia sanoo.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi. Tilaajan täytyy kirjautua sisään kerran, ja sovellus on jatkossa käyttövalmis. Kirjautumiseen tarvitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne ovat samat kuin nykyiset tilaajan digilehtitunnukset.

– Jos tilaukseen ei vielä sisälly digipalveluja, niin nyt on oikea hetki ottaa paperin rinnalle digitilaus, Pelander vinkkaa.

– Jos salasana on unohtunut, uuden voi pyytää sähköpostiinsa, kun sovellukseen kirjautuu. Jos käyttäjätunnuskin on unohtunut, on syytä soittaa Kuntsarin tilaajapalveluun, joka auttaa kirjautumisessa, Pelander neuvoo.

Jo tutuksi tullut Kuntsari.fi -nettisivu jää edelleen käyttöön. Myös ei-tilaajat voivat yhä ostaa yhdenkin lehden näköisversion lukuoikeuden Lehtiluukun kautta.