Ruokakassijako jatkuu alkuviikolla Paimiossa ja Sauvossa

0

PAIMIO Paimion seurakunnan ruokakassijako jatkuu Paimiossa tulevana maanantaina 12.4. Kassijako vaihtuu siis torstaista maanantaille.

Turvavälien pitämiseksi kassijako toimii etukäteisvarauksien pohjalta. Tällä erää kasseja on jaossa huomattavasti pienempi määrä kuin normaalitilanteessa, joten kassien määrä on rajattu. Tällä tietoa ruoka-avun määrän rajallisuuden vuoksi kassin voi kukin saada vain joka toinen viikko.

Kassi varataan maanantaisin klo 9-10.30 välisenä aikana soittaen diakoni Saaralle, puh. 050 3428 091 tai Marikalle, 044 7735 892. Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan tarkka noutoaika, ja nouto tapahtuu Mikaelintalolta (Pyölintie 3).

Sauvossa ruokakassijako on tiistaina 13.4. kello 9.30 – 10.30 seurakuntatalolla (Pappilantie 2).

Yksi hakija kerrallaan saa kassin srk-talon ovelta.

Diakonit muistuttavat, että paikalle tultaitiin ainoastaan terveenä, muistaen maskin ja turvavälit. Muille kassia noutaville toivotaan asiointirauhaa.