Saaristo Open siirtyi syksyyn

0
Petri Niemisen ottama ilmakuva Saaristo Openista.

Saaristo Open siirtyy toistamiseen järjestettäväksi kesän lopulla. Festivaali juhlitaan kaksipäiväisenä elokuun viimeisenä viikonloppuna 27. – 28.8.

Hallituksen keskiviikon neuvottelut koskien exit-strategiaa ovat luoneet vahvaa uskoa loppukesään, kertoo tapahtuman promoottori Kalle Keskinen perustellessaan tiedotteessa festariajankohdan siirtoa.

Viime kesän suurimpiin tapahtumiin lukeutuva Saaristo Open järjestettiin aluehallintoviraston ohjeistuksilla ja noudattaen tarkasti turvallisuustoimia. Kaikille lipun ostaneille oli tarjolla kasvomaski, riittävästi käsidesipisteitä sekä vesipisteitä, joissa oli käsienpesumahdollisuus. Festivaalin laajojen terveysturvallisuustoimien johdosta tartuntaketjuja ei tullut. Keskinen uskoo, että tällä tavalla toimien onnistutaan nytkin.

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Jos uusi ajankohta ei ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Palautus onnistuu perjantaihin 11.6.2021 saakka.

Tapahtuman ohjelmisto pyritään julkaisemaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.