Sementtivalimolla puhkesi tartuntarypäs

0

Paimion alueella on havaittu koronatartuntojen rypäs Ansion Sementtivalimo Oy:ssä. Työpaikalla on tämän hetkisen tiedon mukaan aiheutunut noin kymmenen tartuntaa. Tälle päivälle on Paimioon kirjautunut THL:n tilastoissa seitsemän tartuntaa eilisen jälkeen.

Todennäköistä tartuntatautiviranomaisten mukaan on, että tartuntoja näkyy myös lähipäivien ilmaantuvuudessa. Paimion – Sauvon tartuntatautiviranomaiset tiedottavat tilanteen kehittymisestä tarpeen mukaan. Kuntayhtymän terveysviranmaiset tiedottivat asiasta yhdessä Ansion Sementtivalimo Oy:n kanssa.

Koko maan tartuntaluku nousi vuorokauden aikana 296 uudella tartunnalla, kertoo Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL. Maassa on todettu nyt yhteensä 84 797 tartuntaa.

Varsinais-Suomessa uusista tartunnoista on 59. Maakunnan kokonaistartuntaluku on nyt 8 979.

Tartunnoista 36 todettiin Turussa. Salossa uusia sairastuneita todettiin kahdeksan ja Paimiossa seitsemän. Kaarinassa ja Sauvossa ei tartuntoja merkitty.