NASEVAT

0

Nyt kun WHO:kin on vihdoin (30.4) myöntänyt koronan tarttuvan ilmateitse eli aerosolina, THL:n reagointia odotellessa jokainen voi suojata itsensä FFP2- tai FFP3-hengityssuojaimella. Kirurginen maski tai kangasmaski ei valitettavasti riitä, jos haluaa itselle suojaa. Riski on muuten olemassa myös ulkona.

Kesää kohti kuitenkin

Voisitteko ihanat kanssaeläjät kiinnittää huomiota siihen, miltä kiinteistönne näyttää ohikulkijan silmiin. Olisiko jonkinmoinen ryhtiliike paikallaan? Vai seuraako kunnan ympäristöpuoli jotenkin sitä, miltä jonkun piha-alue näyttää ja millaisia ötököitä houkuttaa? Muutamia heräteltäviä kiinteistönomistajia on ainakin Paimiossa.

huolestunut

Vaietaanko se Saaren alueen lyhytnäköinen kenttäratkaisu nyt kuoliaaksi? Voisivatko ehdokkaat ottaa kantaa Jukka Oksan mainioon esitykseen?

äänestäjä

Voisitteko pitää ne koirat kiinni, kun luonnossa on pesintäaika?

vuodesta toiseen

Mopoilijat ja vanhemmat: olisiko keskustelun paikka. Kaikenlainen temppuilu taitaa olla väistämätöntä, mutta kai sille on jokin turvallisempi paikka kuin tie tai katualue, jossa eteen voi tulla yllätys.

kylmää ihan

Olipa iloista nähdä, miten lämmin keli houkutti keskiviikkona lapsiryhmiä liikkeelle Vistalle. Ja hienosti turvaliivit yllä. Kesä tulee, ihanaa!

äiti