NASEVAT

0

Tietääkö joku mikä on kurtturuusujen tilanne Paimiossa ja Sauvossa? Onko ne poistettava ja jos on, niin yhteispoisto – kaivuri ja poistolava vuoroin eri paikoissa vai kukin itsekseen? Missä niitä poltetaan? Vai Rouskikseen?

Piikkistä hommaa tuo

Sauvossa on hieno kävelyreitti, Liivalan lenkki. Saustilantien ja Mesterjärventien risteyksen kohdalla kiinteistö jossa olevat vanhat rakennukset lahoavat peräjälkeen paikalleen. Ovat rumia ränsistyneitä röttelöitä. Asuinrakennus lienee ainut ehjä ja kunnollinen. Miltei keskustassa saa Sauvossa olla tuollaisia. Entinen asuinpaikka, kaupunki, olisi pakottanut tuollaiset hajoittamaan. Näkyy olevan paikallista ympäristöpolitiikkaa.

kulkija

Ihailimme Vanhan Turuntien sillan uutta puupintaa. Silloin huomasimme sulaa pikeä siellä täällä. Pikeä tarttui ikävästi kengänpohjiimme. Helteellä pikeä ilmaantuu varmasti vielä runsaammin. Tarkkailkaapa kengänpohjianne sillalla kulkiessanne.

Kengänpohjat piessä

Onpa hiukan sairasta, että kerrostalojen parvekkeella kytätään niin tarkkaan, että siihen tarvitsee oikein kiikarit! Ei ollut mitään lintujen bongaamista se touhu. Yök. Hankkikaa elämä.

Kiikaroinnin kohde

Näin Marjaniemen talkoolaisena tuli mieleen voisivatko savolaiset lvi- ja sähköalan yritykset yhdessä tuumin osallistua talkoisiin, että saataisiin sauna kesäksi käyttöön. Se olisi erittäin hieno ele yrityksiltä ja hyvää mainosta.

Sauvolainen talkoolainen

Kyllä tätä Kunnallislehteä joka kerta odottaa…vaikka ei koronan takia ole vuoteen tapahtunut ”mitään” niin silti olette mielenkiintoista luettavaa lehteen kirjoittaneet. Kiitos!

Tyytyväinen lukija

Kuka kertoisi vastauksen miksi perjantaina 14.5. aamulla klo 7.30-8.20 Paimion laboratoriossa ei ollut henkilökuntaa paikalla? Mitään informaatiota odotusaulassa ei ollut. Terveyskeskuksen neuvonnassa ei tiedetty, eikä myöskään tykslab tiennyt.

Selitys auttaisi epätietoista