NASEVAT

0

Olin keskiviikkona 12.5 Saustilantiellä matkalla Sauvoon ja pyöräni takakumin venttiili petti, enkä saanut siihen pienellä pumpullani ilmaa vaan rengas tyhjeni. Kaveri lupasi lähteä vistalta apuun, mutta paikalle pysähtyi ystävällinen henkilö, joka auttoi. Suurkiitos vielä!

ebike

Kuninkaantie-jutun Räpälä-kohdassa ”piknik” särähti korvaan – eikö ideana voisi olla hiljentyminen! Tärkein on aidan takana: vanha hautausalue. Seurakunta: 1) oksakasat pois, 2) ryteikön raivaus, 3) raha-anomus Kulttuurirahastoon alueen tutkimiseksi!

Viri Teppo-Pärnä

Säästäkää terveet koivut! Kuinka monta kolaria on koivukujasuoralla ollut vuosien myötä ? Holtittomien kuskien takia on mahdotonta estää kolareita, sitten pitäisi kallioleikkauksetkin tuhota. Liikennnesääntöjen noudattaminen on A ja O .

Koivukujan ihailija

Hei! Olen kuntavaaliehdokas Kasperi Kaukonen. Näin äskeisessä päivityksessänne facebookissa, että aloitatte kuntavaaliehdokkaiden haastatteluja lehteen. Pitääkö omasta innokkuudesta ilmoittaa, vai valitsetteko ns. ”summamutikkaan” ?

Kasperi Kaukonen

Miten tiedän, ketä äänestää, kun kaikki lupaavat elinvoimaa ja kehitystä? Sauvossa väki vanhenee ja vähenee, näin on ollut jo kauan, ja silti ehdokkaat toivovat vaan kaikkea hyvää?

missä realismi?

Kiitokset Sauvoon Mariannelle! Hienot penkit sait loihdittua Liivalanlenkille ja emme malta odottaa ensi kevään narsissi-istutuksia!

Kyläläinen

Paimiontien koivut voi vielä pelastaa rakentamalla kaide niiden ja tien väliin. Ymmärtääkseni suurin osa koivuista on aivan terveitä.

Jussi

Olen tehnyt kävelylenkkejä Paimion keskustassa, huomioni on kiinnittynyt kuinka huonossa kunnossa ovat lipputangot, ruostuneet ja muutenkin likaisia. Ei ole hyväksi, että valkoinen lippu nostetaan salkoon.

Asiasta huolestunut

Kiitos Huuhka Oy:lle penkeistä Sauvon Liivalassa. Ovatko vaalimainontaa vai mihin liittyvät? Kaunista on kattella maisemia niistä ja vielä Tyynen sanontojen kera.

LeenaKristiina

Miksi jakotunteja on 1.-2.-luokilla joka päivä, mutta isommilla vain tunti viikossa? Tunteja joutaisi siirtää isommille useammankin. Ainakin kolmosilla selvästi tarvetta jakotunneille, kakkosilla ei niinkään.

tasapuolisuutta

Vaihtakaa hyvät ihmiset ne nastarenkaat pois autoistanne! Hävettää puolestanne kuunnella maantieltä sitä rapinaa, enkä kyllä halua tuulilasiini ensimmäistäkään juuri sinun autosta lennähtänyttä nastaa. Voit muuten olla varma, että perääsi ajelen ja saat maksaa omavastuuni, jos näin käy.

Ajattelematon autoilija on kaikille riski

Kiva lukea näitä pieniä viestejä: Natisevia, näseviä tai nasisevia. Näitä kaikkia nimiä käytetään!

Iloinen mummi

Joskus ihmetyttää ihmisen mieli,

 

pahaa puhuu moni kieli.

 

Yksin, yhdessä, edessä, takana,

 

näyttää olevan nykyään tapana.

 

Hymyile, tervehdi, huomioi muut.

 

Kaikkien kanssa kyllä toimeen tuut.

Hyvää kesää kaikille

Lokkipari haluaa yhteiseloa laiturillani Karunassa.

Rauno Aaltonen

Kauniita käpyjä Piikkiön Harvaluodossa.

Mika Seppälä