NASEVAT

0

Jos olette ihmetelleet, että mihin ovat roskat hävinneet K-kaupan takaa Jokipuiston ja turuntien penkereeltä, niin vastaus on, että eräs ystävällinen eläkeläisrouva keräsi pois tunnollisesti jokaisen roskan! Ja niitähän roskiahan oli valtavasti!

Kiitollinen kaikkien puolesta

Pari viikkoa sitten vastaani tuli Sahatiellä n. 10 vuotias tyttö roskapihdit kädessään, kysyin että oletko menossa roskia keräämän! Juu, vastasi tyttö ja hämmennyin niin että tokaisin vain ”hienoa”. Hänen vaatimattomuutensa häikäisi! Upea teko!

Lenkkeilijä

Olen samaa mieltä Antti Kavalton kanssa: enemmän saisi olla Piikkiö-juttuja. Kaarina-lehdessä niitä ei ole koskaan ollutkaan ja nykyään ei ole enää Kunnallislehdessäkään. Molempia tilaan, mutta miksi?

Kai Piikkössäkin jotain tapahtuu?

Toimitus kiittää palautteesta ja toivoo kiihkeästi juttuvinkkejä myös Piikkiöstä.

Onko mahdollista saada Kotipolku tielle ”tien kavennus kohtaan” väistämisvelvollisuus merkki? Näin olisi selvää kumpi väistää, jos tulee kohtaaminen.

HUR

Punainen pikkuauto, talvirenkaat vielä alla. Äiti ja lapsi kyydissä, eikö mitkään kellot soi?

ihmettelijä

Lämmin kiitos nuorelle miehelle ja mahdolliselle muulle autokunnalle, kun sunnuntaina 23.5. klo 17 kieppeissä palautitte Sauvossa lompakkoni. Pysähdyin risteykseen, olin tulossa Karunasta päin ja lompakko oli jäänyt auton katolle ja pudonnut. Risteyksessä ei ehtinyt lausua kuin pikaiset kiitokset.

Anna-Kaisa Hautala