NASEVAT

0

Moision silta on semmoisessa kunnossa, että tervaa tarttuu joka paikkaan. Kengät ovat aivan tervassa, eikä se lähde pois. Lasten vaunut täyttyvät myös tervasta!

Tervan uhrit

Karunan Keisarille, Iso ja lämmin kiitos Kauko Vainikaisen muistokirjoituksesta. Kyl nii pal saa olla kiitolline, et oppis Kaukon tuntema ja sai olla kaveri loppu asti. Kalastamine oli kaverie jutui, Kauko tykkäs syörä. Järvilohi viimeinen ostos.

Juho

Ei täälläkään paikkapaikoin välitetä eläimistä, kun ne seisovat jatkuvasti polviin asti kurassa ja savessa eikä vihreää ruohoa näy missään, että silleen!

ummista silmäsi

Älä jatkuvasti kysy, olenko jo saanut rokotteen. Haluan päättää asian itse – en kuulla kommentteja ”eikö se sentään olisi kaikkien etu” tai ”oletko ihan varma sen turvallisuudesta.” Suomessa on onneksi oikeus päättää asioistaan itse.

Itsenäinen

Perussuomalaisen ehdokkaan kommentit vaalikoneessa ovat huolestuttavia sikälikin, että niissä on tietty johdonmukaisuus. Odottaisi, että muut ehdokkaat näkyvästi irtisanoutuvat näistä ajatuksista.

äänestäjä minäkin

Mopoilua voi harrastaa virittämättömällä mopolla liikennesääntöjä noudattaen. Häiriötä aiheuttaa vain viritetyllä mopolla yleisillä teillä tapahtuva liikennesäännöistä piittaamaton rällääminen.

Naapurin setä