Lue Kuntsarin 105-vuotisnumero tästä maksutta!

0

Kunnallislehden 64-sivuinen juhlalehti on koottu lehden 105 ilmestymisvuoden kunniaksi. Se jaetaan paperisena laajalti lähiseudulle, mutta halutessasi voit lukea lehden näköislehtenä maksutta tästä linkistä.

Me tekijät arvostamme kovasti palautetta, joka auttaa meitä kehittymään. Siinä meitä auttaa, että kerrot mikä tässä 21.5. 2021 ilmestyneessä Kunnallislehdessä on sinusta kiinnostavin sisältö? Kerro näkemyksesi tämän jutun lopussa olevalla lomakkeella ja voit voittaa 105 päivän ilmaisen digilukuoikeuden.

Kiinnostavimpana sisältönä voit pitää artikkelien lisäksi vaikkapa ilmoitusta, kolumnia tai pääkirjoitusta. Auta meitä kehittymään ja oppimaan tekemisistämme.
Voit nimetä usean kiinnostuksen kohteen, mutta arvonnassa olet mukana vain kerran.

Juhlalehden voit lukea maksutta siis täältä

Vastausaikaa on nyt perjantaista maanantai-aamuun. Voittaja arvotaan maanantaina. Viimeksi huhtikuussa sauvolainen Anne Mamia voitti itselleen 105 päivän lukuoikeuden.

Jos sinä voitat 105 päivän digijakson, sen voi sijoittaa vuoden sisällä mihin tahansa ajankohtaan, ja voiton saa antaa eteenpäin toiselle henkilölle. Digioikeuksien avulla pääsee lukemaan maksumuurin takana olevia Kunnallislehden uutisia sekä näköislehteä.

Kysely on päättynyt! Voit kuitenkin aina antaa palautetta Kunnallislehdelle esimerkiksi palauteosion kautta