Tarvitseeko Paimio monitoimihallin, mikä olisi sen paikka? – Kahdeksan puolueen ehdokkaat ottivat vaalipaneelissa kantaa myös Saaren alueen liikuntapaikkatarpeeseen

0

Onko Paimion kaupungin tuki seuroille ja yhdistyksille riittävän iso? Mitä pitäisi tehdä lasten ja nuorten liikuttamiseksi Saaren alueelle? Voiko hiekka-alustainen liikuntapaikka toimia? Tarvitaanko kaupunkiin monitoimihallia ja minne se pitäisi rakentaa?

Paimiolaiset kuntavaaliehdokkaat saivat myös vastata lopuksi kysymykseen, minkä uuden kulttuuri- tai liikuntapaikan he haluaisivat Paimioon. Toiveen tuli olla realistinen.

PAIKALLISET vaalipaneelit ovat harvinaista herkkua koronakevään kuntavaaleissa. Paimiossa järjestettiin liikunta-, urheilu- ja nuorisoaiheinen kuntavaalipaneeli torstaina 27.5. kello 17 Paimion koulukeskuksen auditoriossa. Kuntsari sai luvan jakaa paneelivideon.

Vaalipaneeli syntyi paimiolaisen Mikko Seppälän kiinnostuksesta Paimion liikunta-, urheilu- ja nuorisoasioihin. Paneelin on suunnitellut ja toteuttanut Seppälän yritys MNR ja Seppälä toimii keskustelun vetäjänä. Seppälä työskentelee myös Paimion Hakan toiminnanjohtajana.

Paneelikeskustelussa oli mukana edustajat kahdeksasta eri puolueesta:

  • Markus Kaarlela, kok
  • Kimmo Jalonen, kd
  • Sari Rannikko, sd
  • Lauri Kinnunen, ps
  • Heikki Olenius, liik
  • Tuomas Hyssälä, kesk
  • Rauno Rautio, vas
  • Marika Mulari, vihr