Yli 50-vuotiaat edelleen rokotusvuorossa

0

PAIMIO, SAUVO, KAARINA

Koronatilanne on Paimiossa ja Sauvossa edelleen hyvä. Paimioon ei ole kirjattu uusia tautitapauksia viime lauantain jälkeen. Sauvossa ei uusia koronatapauksia ole ollut moneen viikkoon. Myöskään Kaarinaan ei kirjattu torstaille uusia tautitapauksia.

Tällä hetkellä Paimion-Sauvon terveyskeskuksessa ovat alkaneet yli 50-vuotiaiden koronarokotukset. Uusia rokotusaikoja tulee varattavaksi torstaiaamuisin.

Paimiossa on THL:n mukaan tällä hetkellä rokotettu 38,8 prosenttia väestöstä. Sauvossa vastaava luku on 44,4. Kaarinassa rokotettuja on 39 prosenttia väestöstä.

Paimion kaupunki uutisoi tiistaina, että Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaan lapset ja nuoret, jotka ovat syntyneet vuonna 2001 tai myöhemmin, voivat harrastaa sisätiloissa nyt myös lähikontakteja sisältäviä lajeja. Tavoite on, että lasten ja nuorten kilpailu- ja ottelutoiminta päästään aloittamaan ensi viikolla.