NASEVAT

0

Ei pilata jokipuistoa! Se on paratiisi lintujen tarkkailijoille, kuntoilijoille, melojille, onkijoille, koirien ulkoiluttajille ja piknik-retkille. Skeittiramppeja on jouduttu purkamaan niiden aiheuttaman melun vuoksi; jylinää, rahinaa, kolahduksia!

Vesi kantaa ääntä

Onko joku pielessä? OP-pankki jakaa rahaa (KL 1.6.) yleishyödyllisiin tarkoituksiin eli kilpeään kiillottaen. Kuinka sitten kävikään? Missä on avoin pankkitoiminnan aika? Ärtyneet pankin asiakkaat saavat seistä pienessä eteisessä tai ulkona – odottaen, että heidät noudetaan palveluiden pariin. Ajanvaraukset ovat olleet monen päivän mittaisia!

Mitä tämä on? Meillä on netit ja automaatit, joita iäkkäiden ihmisten tulisi käyttää! Pieni mutta, – vanhempi väki on aikojen kuluessa yrittänyt säästää pienistä pennosistaan – ikään kuin pahan päivän varalle ja sitten on tultu tähän! Tämäkö on sitä yleishyödyllistä pankkitoimintaa vuonna 2021?

Unohdetut vanhukset

Kyllä on taso heikentynyt kiinteistönhoidoissa Paimiossa: nurmikot rehottaa, pihat pöllyy, kaikki on herran hallussa, kilpailutukseen täytyy laittaa, että saa sen tason takaisin mikä oli ennen.

Hämmästynyt

Hyvä koiran omistaja, joka asut Ylä-Vistalla omakotialueella ja omistat koiran, joka haukkuu ja vinkuu koko ulkonaoloajan monta kertaa päivässä, haukku alkaa olemaan jo häiritsevää. Onkohan koiralla joku hätä?

Huolestunut naapuri

Olipas Paimion ennakkoäänestyksessä reippaita ja todella kohteliaita nuoria töissä!

Vau!