NASEVAT

0

Biokaasulaitos on ainakin kymmenen vuotta myöhässä. Itämeri saastuu ja sinilevä kiittää kun lietelanta levitetään pelloille ja sitä kautta valumaan mereen. Kaasuautojakaan ei enää valmista kuin yksi konserni.

Ukko 74

Vaalit tulevat ja menevät, mutta osalla ehdokkaista sama ”rippikuva” vaaleista toiseen. Kokemus ja kilometrit saavat näkyä.

Kokemus kunniaan

Keräsin aikoinaan tietoja Kalevan koulun historiikkiin, joka julkaistiin 2003. Aikanaan sain Kalevan ja Kyysilän koulujen välisten yleisurheilukilpailujen kiertopalkinnoksi lahjoitettuun Vuorion maljaan liittyen virheellisen tiedon, jonka mukaan maljan kohtalo ratkesi 1980 Kalevan koulun hyväksi. Perinneyhdistyksen sivulla maljan kohtalon ratkeamisesta kerrotaan lehtileikkeellä vahvistettuna ja sen mukaan Kyysilän koulu onkin saanut maljan omakseen 1971 (KL 23.9.1971). Minulle on tärkeätä, että asiatiedot ovat oikein! Siksi korjaus tiedoksi, että Kalevan koulun historiikin aikoinaan ostaneet voivat halutessaan merkitä korjauksen historiikin kyseiseen kohtaan.

Arimo Lähdeniitty

Päiväkävelylle voi ottaa vaihteluksi mukaan tarttumapihdit ja roskakassin. Näin saa helposti käsin koskematta kerättyä tienvarsilta kasvomaskit, karkkikääreet, tupakkiaskit, ateriapakkaukset, juomatölkit yms. Sitten välillä kassin voi tyhjentää pihdeillä kadunvarsiroskapönttöihin. Monet niistä ovat kuitenkin täynnä! Olisiko tyhjennys unohtunut niiltä, joille asia kuuluu?

K&M

Paimiossa liikkuu öisin henkilöitä, joiden mielenterveys ei ole kunnossa, vaan vaatisi välitöntä ammattiapua. Pääministerin kuvia vaalimainoksissa tuhotaan edelleen. Vihapuheet ja teot kertovat terveyshuoltomme puutteista.

Kasvokkain